Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

HELLENiQ ENERGY: Μεταπτυχιακές υποτροφίες για 12ο συνεχές ακαδημαϊκό έτος

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές σε πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού ανακοινώνει για 12η συνεχή χρονιά η HELLENiQ ENERGY, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Ευθύνης «Proud of Youth» που υλοποιεί.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην υποστήριξη αριστούχων τελειόφοιτων και απόφοιτων πανεπιστήμιου, που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους περαιτέρω σε τομείς σχετικούς με τη δραστηριότητα του Ομίλου.

Συγκεκριμένα:
• Οι υποτροφίες αφορούν στην πραγματοποίηση σπουδών πλήρους φοίτησης, με μέγιστη διάρκεια τα δύο έτη για την απόκτηση μεταπτυχιακού διπλώματος
• Κάθε υποτροφία καλύπτει μόνο κόστος διδάκτρων
Η πλατφόρμα υποβολής αίτησης θα είναι διαθέσιμη στους ενδιαφερόμενους έως την 12η Μαΐου 2024.
Για το ακαδημαϊκό έτος 2024 – 2025 θα χορηγηθούν έως 30 υποτροφίες για σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, στους κάτωθι επιστημονικούς κλάδους σπουδών:
• Τομέας Μηχανικής και Ενέργειας: Ενεργειακός Μετασχηματισμός, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, Εναλλακτικές Τεχνολογίες – Οχήματα – Καύσιμα – Βιώσιμες Μεταφορές, Προηγμένα Ενεργειακά Υλικά για την Παραγωγή και Αποθήκευση Ενέργειας, Μηχανική του Πετρελαίου κ.ά.
• Τομέας Ψηφιακού Μετασχηματισμού: Προγραμματισμός, Δίκτυα και Επικοινωνίες, Ανάλυση Δεδομένων και Τεχνητή Νοημοσύνη, Κυβερνοασφάλεια, Intelligent Automation – Robotics κ.ά.
• Τομέας Επιστημών Περιβάλλοντος: Διαχείριση Περιβάλλοντος, Κλιματική Αλλαγή, Βιώσιμη Ανάπτυξη, Ευφυείς Πόλεις, Τοπική Ανάπτυξη κ.ά.
• Τομέας Οικονομίας και Διοίκησης: Οικονομικά της Ενέργειας – Βιοοικονομία – Κυκλική Οικονομία, Διοίκηση Ενεργειακών Έργων, Marketing – Επικοινωνία – Δημόσιες Σχέσεις – Πολιτική Επικοινωνία, Νομικές Σπουδές (Δίκαιο της Ενέργειας, Δίκαιο και Πληροφορική), Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων κ.ά.
Όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στις προκηρύξεις του Προγράμματος για Ελλάδα και Κύπρο.

Διευκρινίσεις για Έλληνες υποψήφιους:

Τηλέφωνο: 210 6302791

e-mail: scholarships@helleniq.gr

 

Διευκρινίσεις για Κύπριους υποψήφιους:

Τηλέφωνο: 22477000

e-mail: scholarships.cyprus@helpe.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ