Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

To Ford Focus με όφελος έως 3.300 ευρώ

Πιο εύκολη καθιστά την απόκτηση του Focus η Ford Motor Ελλάς, με νέο προωθητικό πρόγραμμα, αλλά και σημαντικές εκπτώσεις. Τα χρηματοδοτικά προγράμματα της Ford Finance συνδυάζονται με επιπλέον όφελος αγοράς Ford Value, καθώς και με 8ετή εργοστασιακή εγγύηση.

Οι πελάτες της Ford στην Ελλάδα μπορούν να επιλέξουν το Focus που ταιριάζει στις ανάγκες τους ανάμεσα σε 5θυρες hatchback εκδόσεις που παίρνουν κίνηση από τον βενζινοκινητήρα 1.0 EcoBoost Hybrid με απόδοση 125 ή 155 ίππων και τον οικονομικό σε κατανάλωση καυσίμου πετρελαιοκινητήρα 1.5 EcoBlue με απόδοση 115 ίππων, σε συνδυασμό είτε με χειροκίνητο είτε με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Με τα καινοτόμα προγράμματα χρηματοδότησης Ford Finance, η απόκτηση οποιασδήποτε έκδοσης του δημοφιλούς Ford Focus είναι εύκολη, αλλά και συμφέρουσα όσο ποτέ άλλοτε, προβλέποντας μοναδικούς όρους, όπως είναι το ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο** 2,99%, προκαταβολή από μόλις 20% και διάρκεια χρηματοδότησης έως 60 μήνες. Επιπλέον, η Ford Motor Ελλάς προσφέρει πρόσθετο όφελος Ford Value* ύψους 1.972€. Όλες οι εκδόσεις απολαμβάνουν την 8ετή εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect.

Εναλλακτικά, για όσους θέλουν να μεγιστοποιήσουν το όφελος από την αγορά του νέου τους Ford Focus, μπορούν να αξιοποιήσουν το προωθητικό πρόγραμμα Ford Value που τους δίνει την ευκαιρία να το αποκτήσουν με συνολικό όφελος 3.300 ευρώ.

To ανανεωμένο Ford Focus

Το Ford Focus εξοπλίζεται σε όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις του με την πιο διευρυμένη γκάμα προηγμένων τεχνολογιών ασφάλειας από οποιοδήποτε όχημα στην ιστορία της Ford, εισάγοντας τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης Επιπέδου 2 σε ένα οικογενειακό αυτοκίνητο της μεσαίας κατηγορίας. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει το σύστημα Blind Spot Assist, το οποίο επεκτείνει τη λειτουργικότητα του Blind Spot Information System παρακολουθώντας τα τυφλά σημεία του οδηγού για οχήματα που πλησιάζουν από πίσω. Το σύστημα μπορεί να εφαρμόσει ροπή διεύθυνσης για να προειδοποιήσει τον οδηγό και να τον αποθαρρύνει από το να αλλάξει λωρίδα εάν ανιχνεύσει επικείμενη σύγκρουση. Το σύστημα παρακολουθεί επίσης τις γειτονικές λωρίδες για οχήματα που ακολουθούν σε απόσταση έως 28 μέτρα, 20 φορές το δευτερόλεπτο, και μπορεί να λειτουργεί σε ταχύτητες από 65 έως και 200 χλμ/ώρα).

Επίσης, το νέο Ford Focus προσφέρει τα Adaptive Cruise Control με Stop & Go, Speed Sign Recognition και Lane Centring, που διευκολύνει το έργο του οδηγού στο μποτιλιάρισμα. Το Pre-Collision Assist με Active Braking βοηθά τους οδηγούς να αποφεύγουν ή να περιορίζουν τις επιπτώσεις συγκρούσεων με οχήματα, πεζούς και δικυκλιστές, ενώ το Active Park Assist ελέγχει στις εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο την επιλογή σχέσης, την επιτάχυνση και το φρενάρισμα, επιτρέποντας πλήρως αυτοματοποιημένους ελιγμούς στάθμευσης κρατώντας πατημένο ένα μπουτόν.

Το Ford Focus διαθέτει επίσης το έξυπνο σύστημα ασφάλειας Rear Occupant Alert, το οποίο έχει σχεδιαστεί προκειμένου να βοηθά τους οδηγούς να μην απομακρύνονται από το αυτοκίνητο αφήνοντας παιδιά ή κατοικίδια μέσα σε αυτό. Το συγκεκριμένο σύστημα υπενθυμίζει στους οδηγούς να ελέγξουν τα πίσω καθίσματα εάν οι πίσω πόρτες έχουν ανοίξει στο ξεκίνημα του ταξιδιού.

H οθόνη αφής στο ανανεωμένο Ford Focus

Το προηγμένο σύστημα SYNC 4 της Ford υποστηρίζεται από μία κεντρική οθόνη αφής 13,2’’ με διαισθητική διεπαφή που σημαίνει ότι οι οδηγοί μπορούν με όχι περισσότερα από ένα ή δύο αγγίγματα να διαχειρίζονται τις εφαρμογές, τις πληροφορίες ή τα συστήματα που επιθυμούν. Η νέα οθόνη αφής περιλαμβάνει επίσης χειριστήρια για λειτουργίες όπως η θέρμανση και ο εξαερισμός που μέχρι πρότινος ενεργοποιούνταν με φυσικά κουμπιά, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας πιο απέριττης και μινιμαλιστικής κεντρικής κονσόλας. Το σύστημα προσφέρει επίσης ασύρματη συμβατότητα Apple CarPlay και Android Auto επιτρέποντας την άριστη ενσωμάτωση μεταξύ των λειτουργιών του smartphone και του SYNC 4. Επίσης, μέσω της εφαρμογής FordPass ο οδηγός του Ford Focus μπορεί να έχει πρόσβαση σε μία σειρά συνδεδεμένων υπηρεσιών στην παλάμη του χεριού του μέσω του smartphone του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ