Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Ξεκινά το Σάββατο το «Deaf Champions League 2024»

Το κορυφαίο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου «Deaf Champions League 2024» διεξάγεται στα γήπεδα της πόλης, και συγκεκριμένα στο Αθλητικό Κέντρο Βούλας, στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης και στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Βουλιαγμένης, από τις 20 έως τις 27 Απριλίου.

Τη διοργάνωση έχει αναλάβει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε συνεργασία με τον Παναθλητικό Όμιλο Κωφών (Π.ΟΚ.).

Στο «Deaf Champions League Football 2024» θα συμμετάσχουν έντεκα (11) ποδοσφαιρικές ομάδες Κωφών από όλη την Ευρώπη εκ των οποίων οι 3 ελληνικές: ο Παναθλητικός Όμιλος Κωφών (ΠΟΚ), ο Αθλητικός Σύλλογος Κωφών Κρήτης «Μίνωας» (ΑΣΚΚ-Μίνωας) και ο Παναρκαδικός Αθλητικός Όμιλος Κωφών «Μοριάς» (ΠΑΟΚΜ).

Οι αγώνες στη φάση των ομίλων θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 22 έως την Πέμπτη 25 Απριλίου από τις 8.30πμ έως τις 4.30μμ, την Παρασκευή 26 Απριλίου θα διεξαχθεί η φάση των 8 και το Σάββατο 27 Απριλίου ο μικρός και ο μεγάλος τελικός στο γήπεδο της Βουλιαγμένης στις 2μμ.

Την Τετάρτη 24 Απριλίου, στις 6μμ, θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση προς τιμή του εκλιπόντως ποδοσφαιρικού παράγοντα που είχε συμβάλει τα μέγιστα στην προαγωγή του ποδοσφαίρου κωφών στη χώρα μας, Μιχάλη Πολέμη, στην αίθουσα Ιωνία (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα).

Στη συνέχεια θα διεξαχθεί η κλήρωση της φάσης των 8. Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων.

Διαβάστε επίσης: Σε έναν μήνα ανοίγει η οργανωμένη παραλία της Βάρκιζας

Ειδήσεις από τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ