Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Το Renault Clio σε έκδοση με λιγότερα από 17.000 ευρώ

Νέα εισαγωγική έκδοση του Clio διατίθεται στην ελληνική αγορά, με τιμή στα 16.890 ευρώ. Πρόκειται για το Clio Authentic με τον ατμοσφαιρικό 1.0 SCe, ο οποίος αποδίδει 65 ίππους και 95 Nm ροπής στις 3.600 σ.α.λ.

Ο τρικύλινδρος κινητήρας συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων και καταναλώνει σε μεικτό κύκλο 5,3 λίτρα βενζίνης ανά 100 χλμ. Παράλληλα, με εκπομπές ρύπων έως 119 γρ./χλμ. το Clio SCe 65 Authentic δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας, ενώ έχει και ελεύθερη είσοδο καθημερινά στο Δακτύλιο.

Η έκδοση Authentic περιλαμβάνει στον εξοπλισμό της: σύστημα σταθερής ταχύτητας με ρυθμιζόμενο περιοριστή ταχύτητας, έξυπνο σύστημα διαχείρισης ταχύτητας, σύστημα ανίχνευσης απόσπασης προσοχής οδηγού, σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, αυτόματο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης με ανίχνευση πεζών και δίκυκλων,
σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε οδόστρωμα με κλίση και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος. Ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αν θα είναι ενεργά όλα ή κάποια από τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης μέσω του διακόπτη «MySafety». Στην καμπίνα υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων 7 ιντσών, σύστημα πολυμέσων easy link με οθόνη 7 ιντσών και δύο θύρες USB, κλιματισμός, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός με σύστημα συνεχούς λειτουργίας, πίσω κάθισμα με ανάκληση και διαιρούμενη πλάτη 60/40. Στο εξωτερικό του μοντέλου ξεχωρίζουν οι προβολείς LED Pure Vision, τα φώτα ημέρας LED, οι αισθητήρες φώτων και βροχής, καθώς και οι θερμαινόμενοι και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες. Τέλος, διατίθεται και εφεδρικός τροχός κανονικών διαστάσεων.

Το Clio Authentic SCe 65 είναι διαθέσιμο και με χρηματοδοτικό πρόγραμμα με 133 ευρώ/μήνα, ενώ όλη η γκάμα πλαισιώνεται από πενταετή εργοστασιακή εγγύηση, 3 έτη δωρεάν οδικής βοήθειας και δωρεάν ασφάλιση για 6 μήνες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ