Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Ο Ανδρέας Ευθυμίου άκουσε τους μικρούς μαθητές

Ισάξιους συνομιλητές στα πρόσωπα των παιδιών βρήκε ο δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, που επισκέφθηκε το 6ο Δημοτικό Σχολείο Μοσχάτου.

Ο Ανδρέας Ευθυμίου, που μπήκε στην αίθουσα της Δ’ Δημοτικού, άκουσε και προσπάθησε να απαντήσει στα ερωτήματα των μικρών μαθητών, που ήθελαν να μάθουν για τα θέματα που απασχολούν την πόλη.

Μετά το πέρας της επίσκεψης, ο δήμαρχος δήλωσε: «Επισκέφθηκα με ιδιαίτερη χαρά το 6ο Δημοτικό Σχολείο Μοσχάτου και συγκεκριμένα την Δ΄ τάξη Δημοτικού, όπου οι μικροί μαθητές ήθελαν να με ρωτήσουν για όλα όσα τους απασχολούν σχετικά με την πόλη τους.
Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βρίσκομαι με μικρά παιδιά γιατί οι ερωτήσεις τους είναι πάντα εύστοχες, αποδεικνύοντας ότι όταν εκπαιδευτικοί και μαθητές συνεργάζονται αρμονικά, οι μικροί μας φίλοι διευρύνουν τα ενδιαφέροντά τους, νοιάζονται και κυρίως μαθαίνουν να επικοινωνούν. Συγχαρητήρια θέλω να δώσω στον Διευθυντή του σχολείου αλλά και στη δασκάλα της τάξης, την κα Φωτεινή Διαμαντή για το έργο που επιτελούν με τους μικρούς μαθητές. Παιδιά που σίγουρα θα μας κάνουν περήφανους στο μέλλον!».

Διαβάστε επίσης: Αναβολή σεμιναρίων

Ειδήσεις από το Μοσχάτο και τον Ταύρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ