Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img

Εσπερίδα για τη βία των ανηλίκων

Εσπερίδα με θέμα «Η Βία στη Ζωή των Ανηλίκων Σήμερα – Τρόποι Αντιμετώπισης και Θεραπείας από την Εκκλησία, σε συνεργασία με Φορείς της Δημόσιας Διοίκησης», συνδιοργανώνουν για την Πέμπτη 25 Απριλίου ο Δήμος Ηλιούπολης και ο Ιερός Καθεδρικός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου.

Η Εσπερίδα που διοργανώνεται εξ αφορμής της προσκυνήσεως του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Μεγαλομάρτυρας Αικατερίνης, προερχόμενου εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, τελείται υπό την αιγίδα της της Εκκλησίας της Ελλάδος και της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής επί Ειδικών Ποιμαντικών Θεμάτων και Καταστάσεων.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ηλιουπόλεως, χαιρετισμό θα απευθύνουν ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος θα κηρύξει την έναρξη της Εσπερίδας, ο Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, η υφυπουργός Τουρισμού, Ελενα Ράπτη, ο δήμαρχος Ηλιούπολης, Στάθης Ψυρρόπουλος και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Δημ. Μάλλιος.

Διαβάστε επίσης: Δώρα για τα παιδιά που έχουν ανάγκη

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ