Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

Κλειστό “μέχρι νεοτέρας” το συνεργείο του Δήμου – Σε ιδιωτικά συνεργεία τα οχήματα

Στον “αέρα” από πλευράς νομιμότητας και ασφάλειας, διαπιστώθηκε ότι παρελήφθη το συνεργείο των οχημάτων του Δήμου Ηλιούπολης. Σύμφωνα με το περιεχόμενο εγγράφων, δεν διαθέτει άδεια πυρασφάλειας και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, που σε κάθε άλλη περίπτωση θα ήταν απαγορευτικές για την λειτουργία του.

Το θέμα που διαπιστώθηκε από τα στελέχη της νέας δημοτικής Αρχής, λίγο πριν αναλάβουν και επίσημα τα καθήκοντά τους.

Αν και άμεσα δόθηκε εντολή για την τακτοποίηση της σημαντικής εκκρεμότητας στον προϊστάμενο του τεχνικού συνεργείου να μεριμνήσει για την έκδοσή τους, εντούτοις, δεν έλειψαν οι διαμαρτυρίες, δεδομένου ότι σε περίπτωση οποιουδήποτε συμβάντος, και ελλείψει των συγκεκριμένων αδειών, οι υπηρεσιακοί φέρουν ακέραια την ευθύνη.

Προκειμένου να μην υπάρξουν απρόοπτα και στελέχη του Δήμου βρεθούν αντιμέτωπα με τη Δικαιοσύνη, από τον αρμόδιο υποδιευθυντή του συνεργείου δόθηκε εντολή αναστολής σοβαρών επισκευών μέχρι να διασφαλιστεί ότι πληρούνται όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την τέλεση εργασιών.

Οπως δήλωσε στην «Αμαρυσία» η πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Ηλιούπολης, Θεοδώρα Καραγιαννίδου, το τελευταίο διάστημα τα οχήματα του Δήμου μεταβαίνουν σε ιδιωτικά συνεργεία.

Κι αυτό διότι υπήρχε κίνδυνος μεγάλο μέρος του στόλου των οχημάτων να ακινητοποιηθεί προκαλώντας προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών.

Διαβάστε επίσης: «Μουσικά Μονοπάτια»: Συναυλία στις 28/5 από τα Εργαστήρια του Δήμου στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ