Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Άκης Τσελέντης για Μάτι: “Όλα έχουν ένα όριο, βαρεθήκαμε να λέμε Αιδώς Αργείοι…”

Ο καθηγητής σεισμολογίας και υποψ. ευρωβουλευτής της “ΝΙΚΗΣ” Ακης Τσελέντης έκανε την εξής δήλωση για την απόφαση σχετικά με την πυρκαγιά στο Μάτι:

“Δεν φτάνει που έθαψαν τα παιδιά τους, τους γονείς τους και τους δικούς τους ανθρώπους μετά την πυρκαγιά στο Μάτι, εξακολουθούν και σήμερα να βιώνουν το φρικτό συναίσθημα της αδικίας και της ατιμωρησίας των ενόχων. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΣΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ: Δεσμεύομαι, λοιπόν, δημοσίως ότι σε περίπτωση που οι Ελληνες πολίτες μού κάνουν την τιμή και με εκλέξουν ευρωβουλευτή τους, Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ( “COMMITTEE ON PETITIONS” ) ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΜΌΛΙΣ ΑΥΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΣΕ ΣΏΜΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ.

Επίσης δεσμεύομαι δημοσίως ότι θα αναλάβω όλη τη διαδικασία ενώπιον της (γνωστής από το δυστύχημα στα Τέμπη) Ευρωπαίας Εισαγγελέως κυρίας Laura Codruta Kovesi καθώς και στο Δικαστήριο της Ε.Ε. ( C.J.E.U. – Δ.E.E.) στο Λουξεμβούργο, ώστε να αισθανθούν επιτέλους δικαιωμένοι οι συγγενείς των θυμάτων. Αφού δεν βρήκαν αποκούμπι στην Ελληνική δικαιοσύνη, θα κάνω αυτό που αισθάνομαι ότι οφείλω ως Ελληνας ευρωβουλευτής ώστε να βρουν δικαίωση μέσω Ευρώπης. Όλα έχουν ένα όριο, βαρεθήκαμε να λέμε Αιδώς Αργείοι…”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ