Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Εργασίες στις σχολικές διαβάσεις της πόλης

Τον περιορισμό του κινδύνου τροχαίων ατυχημάτων και την ασφάλεια των μαθητών έχει στόχο η βελτίωση των σχολικών διαβάσεων και η αποκατάσταση των φθορών του οδοστρώματος στους δρόμους της πόλης από τον Δήμο Ηλιούπολης.

Το τελευταίο διάστημα τα συνεργεία του Δήμου έχουν ξεκινήσει συστηματικά το έργο της βελτίωσης των διαβάσεων πλησίον των σχολείων της πόλης, σε συνεργασία με την εταιρεία «MAGIC BUS» σε συνεργασία και την Ασφαλιστική Εταιρεία HELLAS DIRECT, που μετέχουν στο πλαίσιο των κοινωνικών τους δράσεων.

Με στοχευμένες παρεμβάσεις τα δημοτικά συνεργεία αποκαθιστούν τις όποιες φθορές στους δρόμους, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος των επισκευών έχουν αναλάβει οι δύο εταιρείες.

Στο πλαίσιο των εργασιών, θα βαφτούν σχολικές διαβάσεις που βρίσκονται στα σχολεία όλων των βαθμίδων του δήμου, ενώ οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν έως το τέλος του έτους.

Σε σχετική του ανακοίνωση ο Δήμος Ηλιούπολης σημειώνει πως “το σημαντικό αυτό έργο της αναβάθμισης των σχολικών διαβάσεων και της αποκατάστασης καθίζησης οδοστρωμάτων (λακούβες) αποτελεί ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία λόγω της δυσμενούς οικονομικής κατάστασης του Δήμου Ηλιούπολης, που δεν θα επέτρεπε την ανάληψη του εν λόγω κόστους την συγκεκριμένη χρονική περίοδο”.

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζεται η κόντρα Ψυρρόπουλου – Χατζηδάκη για τα οικονομικά του Δήμου

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ