Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Η Alfa Romeo Tonale τώρα από 39.500 ευρώ

Προσφέροντας όφελος για τον πελάτη που αγγίζει τα 3.200 ευρώ, η Alfa Romeo κάνει την Tonale πιο ελκυστική. Η εισαγωγική τιμή είναι πλέον τα 39.500 ευρώ για την έκδοση Hybrid 130 ίππων στο επίπεδο εξοπλισμού Sprint, ενώ με 1.000 ευρώ παραπάνω (από €40.500) διατίθεται η έκδοση Hybrid 160 ίππων. Στην τελευταία, τα παστέλ και τα μεταλλικά χρώματα -πλην του πράσινου- έχουν μηδενική χρέωση. Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με 4 χρόνια εγγύηση ή 160.000 χλμ. για τα μηχανικά μέρη, ενώ προσφέρεται και οδική βοήθεια επίσης για τέσσερα χρόνια.

Αντίστοιχα, η λιανική τιμή για την Plug-in Hybrid Q4 έκδοση των 280 ίππων στο επίπεδο εξοπλισμού Sprint αρχίζει από τα 49.635 ευρώ. Η Tonale PHEV Q4 Sprint ως εταιρικό αυτοκίνητο δεν επιβαρύνει με φόρο εκείνον που τη χρησιμοποιεί, καθότι έχει Λιανική Τιμή Προ Φόρων κάτω από τα 40.000 ευρώ και εκπομπές CO2 κάτω από 50 γρ/χλμ. Επιπλέον, όλες οι Tonale PHEV Q4 έχουν ενισχυμένους συντελεστές φορολογικών αποσβέσεων και οι δαπάνες μίσθωσής τους εκπίπτουν προσαυξημένες από τα ακαθάριστα έσοδα των επιχειρήσεων.

Ο βασικός εξοπλισμός είναι παραπάνω από πλούσιος αφού μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3” και οθόνη infotainment 10,25” με πλοήγηση, εμπρός-πίσω αισθητήρες στάθμευσης και κάμερα οπισθοπορείας, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη οσφυϊκή υποστήριξη στο κάθισμα του οδηγού, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό με αισθητήρα ποιότητας αέρα, βάση ασύρματης φόρτισης κινητού, ενεργό cruise control, Apple CarPlay/Android Auto και πεντάλ αλουμινίου. Για την εξωτερική εμφάνιση τα πιο χαρακτηριστικά σημεία είναι το γυαλιστερό μαύρο body kit, οι ζάντες αλουμινίου 18” με διαμαντέ φινίρισμα και οι ενεργοί 3+3 Full LED Matrix προβολείς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ