Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Με μηδενικό εταιρικό φόρο το νέο Ford Kuga PHEV

Στα μέσα Ιουνίου αναμένονται στην Ελλάδα τα πρώτα ανανεωμένα Ford Kuga. Η κορυφαία του έκδοση PHEV (plug-in hybrid) αποτελεί μία από τις καλύτερες προτάσεις για όσους αναζητούν ένα εταιρικό αυτοκίνητο, χωρίς φορολογική επιβάρυνση.

Συγκεκριμένα, χάρη στη Λιανική Τιμή Προ Φόρων (ΛΤΠΦ), η οποία δεν υπερβαίνει το όριο των 40.000 ευρώ, το νέο Ford Kuga PHEV, ισχύος 243 ίππων, εξασφαλίζει στους χρήστες εταιρικών οχημάτων μηδενικό φόρο χρήσης και στις δύο διαθέσιμες εξοπλιστικές εκδόσεις του, με μηνιαίο μίσθωμα που ξεκινά από τα 324 ευρώ. Το μηνιαίο μίσθωμα 324€ ισχύει για όλες τις εκδόσεις Kuga Plug-In Hybrid, με προκαταβολή 20%, διάρκεια μισθώματος 48 μήνες με 20.000 χλμ. ανά έτος.

Στο νέο Ford Kuga Plug-In Hybrid ο βενζινοκινητήρας με χωρητικότητα 2,5 λίτρων, ο ηλεκτρικός κινητήρας, η γεννήτρια και η μπαταρία ιόντων λιθίου 14,4 των kWh αποδίδουν συνδυαστικά 243 ίππους, εξασφαλίζοντας κορυφαίες επιδόσεις και απαράμιλλα επίπεδα οικονομίας καυσίμου και ηλεκτρικής ενέργειας. Την ίδια στιγμή, οι πιστοποιημένες εκπομπές C02 είναι μόλις 21 γρ/χλμ. και η κατανάλωση καυσίμου 0,9 λ/100 χλμ. σύμφωνα με το πρότυπο WLTP, ενώ η αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία ανέρχεται σε 68 χλμ. Ταυτόχρονα, το νέο Ford Kuga Plug-In Hybrid εξασφαλίζει επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα σε 7,3 δευτερόλεπτα και μέγιστη ταχύτητα 200 χλμ/ώρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ