Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση για την ανάπλαση του «Τριγώνου»

Το αδιαχώρητο επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου 27 Απριλίου στο πάρκο στο «Τρίγωνο» (πλησίον των π. Σφαγείων στον Ταύρο) από κατοίκους κάθε ηλικίας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, με αφορμή τη γιορτινή εκδήλωση για την ανάπλαση του χώρου.

Το έργο της ανάπλασης του πάρκου υλοποιήθηκε με μέριμνα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου και χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Α. ΤΡΙΤΣΗΣ».

Η παρέμβαση στην περιοχή, πέρα από την αισθητική αναβάθμιση, έχει περιβαλλοντικό πρόσημο αφού τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί δεν ανακλούν τη θερμότητα και το φως, συντελούν στη μείωση της επιφανειακής θερμοκρασίας του χώρου και διαμορφώνουν ευνοϊκό μικροκλίμα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο υφυπουργός Εργασίας, κος Βασίλης Σπανάκης, ο βουλευτής και π. υπουργός Εσωτερικών, κος Τάκης Θεοδωρικάκος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο γενικός γραμματέας του Δήμου, εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, αναφερόμενος στο έργο της ανάπλασης και την εκδήλωση δήλωσε: «Ευχαριστώ τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και βρέθηκαν μαζί μας σε αυτή την όμορφη εκδήλωση στο πάρκο του Τριγώνου. Πρόκειται για ένα καλαίσθητο χώρο με πολλές χρήσεις και περιβαλλοντικό πρόσημο, ένα χώρο που μπορούν να απολαύσουν όλοι οι συμπολίτες μας. Ας φροντίσουμε όλοι μαζί με σεβασμό το πάρκο αυτό, προκειμένου να μπορούμε να το διατηρήσουμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Με τη συνεργασία όλων μας μπορούμε να έχουμε την πόλη που μας αξίζει! Καλό Πάσχα σε όλους!»

Διαβάστε επίσης: Γιορτή των προγραμμάτων «Βοήθεια στο Σπίτι»

Ειδήσεις από το Μοσχάτο και τον Ταύρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ