Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Μετάλλια & ρεκόρ για τους διεθνείς μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της CMAS

Με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία στέφθηκε το Παγκόσμιο Κύπελλο της CMAS που φιλοξένησε το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου από 27 ως και 29 Απριλίου.

Στην ιστορική διοργάνωση CMAS World Cup Apnea Games που διεξήχθη στη χώρα μας υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Υποβρύχιων Δραστηριοτήτων, οι διεθνείς μας κατέκτησαν 4 μετάλλια, ενώ σημειωθήκαν και νέα ρεκόρ.

Ο Γιάννης Κοθονίδης πήρε το χρυσό στο DYNBF κάνοντας μία εντυπωσιακή βουτιά 250 μέτρων και το αργυρό στο DNF με 181,50 μέτρα.

Η Αννα Ηλιάδου και η Φεϊρούζ Ελ Μεντάουι κέρδισαν τα αργυρά μετάλλια, η πρώτη στο DNF με 130 μέτρα και η δεύτερη στο DYNBF με 185 μέτρα.

Συνολικά 40 αθλητές από 13 χώρες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, καταρρίπτοντας πέντε Παγκόσμια, 16 Εθνικά και πολλά προσωπικά ρεκόρ, σε τρία από τα αγωνίσματα πισίνας: με μονοπέδιλο (DYN), με διπλά πέδιλα (DYNBF) και χωρίς πέδιλα (DNF).

Ο Αρης Ιωαννίδης, Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην κατηγορία Μ1, έκανε Παγκόσμιο Ρεκόρ στο DNF με 155,50 μέτρα και η Γαλάτεια Βούρβουλη, στην κατηγορία Μ2, κατέρριψε το Παγκόσμιο Ρεκόρ στο DYN με 111,50 μέτρα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ