Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Αποκάλυψη για το Renault Symbioz

Το νέο μοντέλο της στην κατηγορία των compact (μικρομεσαίων) SUV παρουσίασε η Renault. Το Symbioz δανείζεται το όνομά του από την ελληνική λέξη «συμβίωση». Στόχος της γαλλικής μάρκας είναι να τονίσει το σλόγκαν της, «αυτοκίνητα για να ζεις/cars for living».

Αισθητικά, το Symbioz ακολουθεί τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Renault. Είναι το πιο compact υβριδικό μοντέλο της στην κατηγορία C, με μήκος στα 4,41 μέτρα. Το εσωτερικό του έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες ολόκληρης της οικογένειας, καθώς προσφέρει πλούσιους χώρους, τόσο για τους επιβάτες, όσο και για τις αποσκευές τους (ο όγκος του πορτμπαγκάζ φθάνει τα 624 λίτρα). Το Symbioz ολοκληρώνει την υβριδική γκάμα της Renault στα C-SUV, δίπλα στο Arkana και το Austral.

Στον τομέα της τεχνολογίας και του εξοπλισμού ξεχωρίζει από τη γυάλινη πανοραμική ηλιοροφή νέας γενιάς «Solarbay», που χρησιμοποιεί τεχνολογία PDLC και μετατρέπεται σε αδιαφανή χωρίς να απαιτείται χρήση εσωτερικής κουρτίνας, αλλά και από το full hybrid σύστημα κίνησης E-Tech των 145 ίππων. Στην πλούσια έκδοση εξοπλισμού περιλαμβάνονται 29 συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ