Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Φεστιβάλ περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης στον Δήμο

Η Έβδομη Τέχνη και η Θαλάσσια Οικολογία συναντιούνται 24 -26 Μαΐου στο πλαίσιο της τριήμερης γιορτής περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και της ψυχαγωγίας που διοργανώνει ο Δήμος Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και της ASIFA.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν προβολές animations και βραβεύσεις των παιδιών και ενηλίκων που συμμετέχουν στα εργαστήρια, ενώ τιμητικές διακρίσεις θα λάβουν στα σχολεία του Δήμου που υλοποιούν περιβαλλοντική εκπαίδευση.

Παράλληλα, μελωδικά ταξίδια με καπετάνιους τα παιδιά και φαντασμαγορικός υποθαλάσσιος καθαρισμός από τις υπέροχες Thessaloniki Mermaid Academy (Γοργόνες) και και τους δύτες της Οργάνωσης MEPP θα πλαισιώσουν τις εκδηλώσεις.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου θα γίνεται εκπαιδευτική ναυαγοσωστική ενημέρωση από την Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία, ενώ συμβολικά θα απελευθερωθούν πουλιά που αποθεραπεύτηκαν από την οργάνωση Αλκυόνη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την Παρασκευή 24 Μαΐου θα διεξαχθεί η τελετή έναρξης του Festival Animation & Cinema 3BLUE FESTIVAL, στη Μαρίνα Βάρκιζας.

Την έναρξη θα κάνει η Χορωδία του 3ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας. Θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί επισήμων, αναμνηστική βράβευση παιδιών σχολείων του Δήμου Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης για τη συμμετοχή τους σε περιβαλλοντικές δράσεις και μεγάλη συναυλία από το γνωστό συγκρότημα ENCARDIA με τίτλο “Η θάλασσα που μας ενώνει”.

Διαβάστε επίσης: Μέτρα από 1η Μαΐου για την αποφυγή εκδήλωσης πυρκαγιών

Ειδήσεις από τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ