Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Με χορό και τραγούδι γιόρτασαν οι Γλυφαδιώτες την Πρωτομαγιά

Με χορό, τραγούδι, κλασσικά αυτοκίνητα και λουλούδια, γιόρτασαν οι κάτοικοι της Γλυφάδας την Πρωτομαγιά, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος στο κέντρο της πόλης.

Για την εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Γλυφάδας και η Ελληνική Ομοσπονδία Οχημάτων Εποχής, στο Δρόμο των Ποιητών, ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου, δήλωσε:

«Παρότι σήμερα ο μήνας έχει 7, εμείς γιορτάσαμε στη Γλυφάδα μας την Πρωτομαγιά – μετά και από την απόφαση της Πολιτείας για την μεταφορά του εορτασμού – με μία εκδήλωση που πλέον έχει καθιερωθεί. Ταξιδέψαμε νοσταλγικά στις προηγούμενες δεκαετίες με την έκθεση διακοσίων και πλέον ιστορικών οχημάτων εποχής, μοιράσαμε δωρεάν γλαστράκια με λουλούδια για να “πιάσουμε τον Μάη” και ολοκληρώσαμε με μία υπέροχη συναυλία με τον μοναδικό Τόνυ Σφήνο και την παρέα του. Ευχαριστούμε για μία ακόμη χρονιά για την συνδιοργάνωση τον πρόεδρο Αντώνη Θεοχάρη και τα μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής. Ευχαριστώ πολύ τα στελέχη της δημοτικής μας αρχής και τους εργαζομένους μας για τον συντονισμό και την εξαιρετική προσπάθεια και σήμερα. Και του χρόνου να είμαστε καλά».

Διαβάστε επίσης: Αναστάτωση από την παρουσία γαλάζιου καρχαρία στη 2η μαρίνα

Ειδήσεις από τον Δήμο Γλυφάδας στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ