Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Τους έπιασαν στου Ζωγράφου με 15 κιλά κάνναβης σε μορφή σοκολάτας!

Δύο αλλοδαποί ηλικίας 38 και 25 ετών συνελήφθησαν το απόγευμα της Τρίτης 7/5 στην περιοχή του Ζωγράφου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών. Εις βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγεκκριμένα στο πλαίσιο αστυνόμευσης των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, οι δύο κατηγορούμενοι  εντοπίστηκαν σε οδό στην περιοχή του Ζωγράφου, να κατέχουν συνολικά 15 κιλά και 230 γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) διαχωρισμένα σε 150 συσκευασίες με σκοπό την άμεση διακίνηση.

Για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών η οποία ανέλαβε την προανάκριση, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία τους, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υ.Π.Π.Ι. και της Άμεσης Δράσης,  όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • -65- κιλά και -387- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,
  • -7- κιλά και -30- γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα),
  • το χρηματικό ποσό των -200- ευρώ,
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
  • -4- κινητά.

Εις βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης: Παραδόθηκε στον Δήμο το 8ο από τα 15 νέα πυροσβεστικά του ΣΠΑΥ

Ειδήσεις από του Ζωγράφου στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ