Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Αλίμου: Διαλέξεις Γ. Κοντογιώργης & Τ. Μακρή από 13-14/5

Με δύο ενδιαφέρουσες διαλέξεις συνεχίζει τις δράσεις του το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Αλίμου την Δευτέρα και την Τρίτη 13 και 14 Μαΐου αντίστοιχα.

1η ΔΙΑΛΕΞΗ:

«Μόνο η γνώση της αληθινής Ιστορίας θα σφυρηλατήσει νέες και νέους, οι οποίοι θα σταθούν με αξιώσεις στην υπεράσπιση των θεμελιακών αρχών και αξιών της πραγματικής δημοκρατίας δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ένα σταθερό παρόν και ένα σίγουρο μέλλον.»

Το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Αλίμου φιλοξενεί τον Γιώργο Κοντογιώργη, Ομ. Καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης και πρώην Πρύτανη του Παντείου Πανεπιστημίου, τη Δευτέρα 13 Μαΐου, 7 – 9 μ.μ., στη θεατρική σκηνή «Κάρολος Κουν» (Υψηλάντου & Θησείου).

Θέμα ομιλίας: «Ο Θουκυδίδης και η εποχή μας»

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

2η ΔΙΑΛΕΞΗ:

Η γνωστή ψυχολόγος – συγγραφέας Τένια Μακρή θα μιλήσει στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Αλίμου την Τρίτη 14 Μαΐου 2024, στη θεατρική σκηνή «Κάρολος Κουν» (Υψηλάντου & Θησείου).

Η διάλεξη της καταξιωμένης ψυχολόγου έχει τον τίτλο: «Η ελληνική οικογένεια σήμερα: Μια αγκαλιά ή μια γροθιά…» και είναι εξαιρετικά επίκαιρη, καθώς η αλήθεια είναι ότι η ελληνική οικογένεια βρίσκεται σε κρίση. Στην ομιλία θα αναφερθούν τα μελανά σημεία των καιρών μας και θα δοθούν συμβουλές για το πώς η ελληνική οικογένεια θα μπορέσει πάλι να γίνει μία ζεστή και φιλόξενη αγκαλιά γεμάτη αγάπη.

Συμμετέχει η κα Μαρία Μαρκαντωνάκη, Ψυχολόγος Ψυχοθεραπεύτρια οικογένειας και παιδιού.

Η ώρα προσέλευσης του κοινού είναι στις 18:30 και η ομιλία θα ξεκινήσει στις 19:00.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ