Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Καταγγελίες για «ξεπούλημα» Δημοτικού Θεάτρου Άλσους Ηλιούπολης

Για «ξεπούλημα» του Δημοτικού Θεάτρου Άλσους σε ιδιώτες κατηγορούν την δημοτική Αρχή Ψυρρόπουλου οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης στην Ηλιούπολη, με αφορμή την παραχώρησή του σε εταιρεία παραγωγών, για 30 ημέρες, έναντι 10.500 ευρώ.

Με παρέμβαση του στο δημοτικό συμβούλιο, ο επικεφαλής της παράταξης «Ηλιούπολη Φωτεινή Πόλη», Δημήτρης Ευαγγέλου, ζήτησε τριπλασιασμό του μισθώματος, δεδομένου ότι η ίδια εταιρεία φέρεται να είχε νοικιάσει παρόμοιας χωρητικότητας θέατρο στα Χανιά έναντι 1.000 ευρώ την ημέρα.

Στρεφόμενος κατά του Στάθη Ψυρρόπουλου, ο κ. Ευαγγέλου δήλωσε: «Δεν γίνεται από τη μία ο Δήμαρχος να λέει οτι ο Δήμος δεν έχει λεφτά και από την άλλη να παραχωρεί το θέατρο αντί πινακίου φακής»,

Ανακοίνωση για το ζήτημα εξέδωσε και η παράταξη του κ. Παπαδάτου, κάνοντας λόγο για «επιζήμια» παραχώρηση, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είναι, άραγε, δυνατόν ένα ανοιχτό θέατρο χωρητικότητας 1.200 θέσεων να παραχωρείται/μισθώνεται έναντι 8.500 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) για 25 παραστάσεις; Με άλλα λόγια, είναι δυνατόν να παραχωρείται για 340 ευρώ ανά παράσταση; Τυχερός ο μισθωτής που με λιγότερα από 16 εισιτήρια θα μπορεί να καλύψει το μίσθωμα…»

Διαβάστε επίσης: Ο Δήμος τιμά Πλατανιώτη & Ζερδεβά με 4 υποτροφίες σε αθλητές της πόλης

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ