Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

“Serata di musica Italiana” στις 12/5 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θάλειας Διπλαράκου»

Με μία βραδιά γεμάτη Ιταλικά τραγούδια ειδικά αφιερωμένα στη γυναίκα την πιο σημαντική για κάθε άνθρωπο, που τον γεννά, του δίνει πνοή, ζωή και ύπαρξη, τιμά την Hμέρα της Mητέρας” ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής 12 Μαΐου, το πολιτιστικό κέντρο «Θάλειας Διπλαράκου» θα γεμίσει από τη μουσική και στίχους από Ιταλικά τραγούδια από προηγούμενες δεκαετίες μέχρι και σήμερα, που αποπνέουν ευγένεια, ποιητική διάθεση και αισθήματα που είναι οικεία και πανανθρώπινα, όπως η αξία της μητέρας.

Η Κατερίνα Βερβέρη στην ερμηνεία και ο Χρήστος Κουμούσης στο πιάνο θα ταξιδέψουν τους παρεβρισκόμενους στη μεγάλη χερσόνησο της Μεσογείου, την όμορφη Ιταλία που μαζί με την Ελλάδα αναγνωρίζεται ως η γενέτειρα του δυτικού πολιτισμού στους ρυθμούς των “Il Mondo”, “Io che amo solo te”, “Volare”, “La Solitudine”, “Amore Mio”, “Felicita” και πολλών ακόμα διαχρονικών επιτυχιών της γειτονικής χώρας.

Η σύγχρονη Γιορτή της Μητέρας εορτάζεται τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου κι έχει ρίζες στην Αρχαία Ελλάδα που τιμούσε τη Γαία, τη Μητέρα Γη, τη Μητέρα των Θεών και γενικά την έννοια της μητρότητας.

Διαβάστε επίσης: Έργα 25,2 εκατομμυρίων ευρώ από την Περιφέρεια στον ΣΥΔΝΑ

Ειδήσεις από τo  Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ