Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Στ. Ψυρρόπουλος αναλαμβάνει τον τομέα Καθαριότητας

Τον ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας που έχει ξεσηκώσει μεγάλες αντιδράσεις στην πόλη, τόσο από την πλευρά των κατοίκων και των εργαζομένων σε αυτή, όσο και των εκπροσώπων της αντιπολίτευσης, αναλαμβάνει ο δήμαρχος Ηλιούπολης, Στάθης Ψυρρόπουλος.

Ο δήμαρχος, μετά την παραίτηση του αντιδημάρχου, Νίκου Καραβαγγέλη (ο ίδιος έκανε λόγο για συσσωρευμένα προβλήματα που επιλύθηκαν, παρά τις προσπάθειες που έγιναν, κυρίως λόγω των «χρόνιων παθογενειών και οικονομικών αντιξοοτήτων»), και με δεδομένο ότι το πρόβλημα χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και μέριμνας, φαίνεται αποφασισμένος να μην χάσει χρόνο με τις διαδικασίες ορισμού νέου επικεφαλής της υπηρεσίας και να αναλάβει προσωπικά τον τομέα.

Εκτός από την καθημερινή αποκομιδή των απορριμμάτων και την καθαριότητα σε δρόμους και κοινόχρηστους χώρους, μέλημα του δημάρχου Ηλιούπολης είναι να βάλει τάξη και στο γκαράζ του Δήμου όπου τα παράπονα είναι πολλά.

Στόχος του κ. Ψυρρόπουλου, είναι να περάσει το μήνυμα στους πολίτες ότι είναι ψηλά στην ατζέντα του ο τομέας της καθαριότητας, τηρώντας και την ανάλογη δέσμευσή του.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που δήμαρχος της πόλης αναλαμβάνει τον κρίσιμο τομέα της καθαριότητας. Αναλόγως είχε πράξει και ο πρώην δήμαρχος, Βασίλης Βαλασόπουλος.

Διαβάστε επίσης: «Εναλλακτικές διαδρομές»: Έκθεση Φωτογραφίας του Κ. Πανίτσα στο Εκθεσιακό Κέντρο

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ