Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Αεροπορική επίδειξη των θρυλικών “Red Arrows” στον ουρανό του Φλοίσβου

Με το βλέμμα στραμένο στον ουρανό θα είναι το πρωί του Σαββάτου, 18 Μαΐου όσοι βρεθούν στον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου, όπου θα πραγματοποιηθεί η αεροπορική επίδειξη του ακροβατικού σμήνους «Red Arrows».

Τα θρυλικά αεροσκάφη της Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας, ως μια από τις κορυφαίες ομάδες ακροβατικών επιδείξεων στον κόσμο, θα χαρίσουν στο κοινό μοναδικές στιγμές με φιγούρες και ελιγμούς που κόβουν την ανάσα.

Αντιπροσωπεύοντας την ταχύτητα, την ευελιξία και την ακρίβεια της Βασιλικής Αεροπορίας, η ομάδα αποτελεί το δημόσιο πρόσωπο της υπηρεσίας. Βοηθούν στη στρατολόγηση στις Ένοπλες Δυνάμεις, ενεργούν ως πρεσβευτές του Ηνωμένου Βασιλείου στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Πετώντας τα διακριτικά αεροσκάφη Hawk, η ομάδα αποτελείται από πιλότους, μηχανικούς και βασικό προσωπικό υποστήριξης με επιχειρησιακή εμπειρία στην πρώτη γραμμή. Μαζί, αποδεικνύουν την αριστεία και τις δυνατότητες της Βασιλικής Αεροπορίας και των εξειδικευμένων, ταλαντούχων ανθρώπων της Υπηρεσίας.

Συχνά με το σήμα κατατεθέν τους, το σχήμα Diamond Nine, και τον συνδυασμό στενών σχηματισμών και πτήσεων ακριβείας, τα Red Arrows παρουσιάζονται από το 1965. Όλοι οι πιλότοι επίδειξης των Red Arrows έχουν πετάξει επιχειρησιακά, σε αεροσκάφη πρώτης γραμμής, όπως το προηγμένο Typhoon, και έχουν βοηθήσει τη Βασιλική Αεροπορία να διασφαλίζει τους ουρανούς κάθε μέρα του χρόνου.Με έδρα την RAF Waddington στο Lincolnshire, τα Red Arrows είχαν πραγματοποιήσει σχεδόν 5.000 επιδείξεις σε 57 χώρες, μέχρι τις αρχές του 2023 – την 59η σεζόν της ομάδας».

Διαβάστε επίσης: Έργα 25,2 εκατομμυρίων ευρώ από την Περιφέρεια στον ΣΥΔΝΑ

Ειδήσεις από τo  Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ