Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση Α’ ΚΑΠΗ αφιερωμένη στην Ημέρα της Μητέρας

Επιστρέφοντας από τις γιορτές του Πάσχα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Α’ ΚΑΠΗ Καισαριανής, αφιερωμένη στην Ημέρα της Μητέρας.

Η χορωδία υπό τη διεύθυνση της Δώρας Ζαμπέλη παρουσίασε τραγούδια για την Πρωτομαγιά, ενώ το χορευτικό τμήμα υπό την Βούλα Αθηναίου παραδοσιακούς χορούς. Την επιμέλεια του ήχου είχε ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γαβριλάκης.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νικόδημος Κατσαρέλης, και η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας, Παιδείας και Πολιτισμού Κανέλλα Γεωργοπούλου. Επίσης, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων «Όμορφη Πόλη Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών Καισαριανής» Μπεττίνα Γραφίδου και «Νέα Προοπτική Καισαριανής» Ευγένιος Μαζαράκης. Ακόμη, η Στέλλα Σαρηπαναγιώτου εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για θέματα τρίτης ηλικίας, εκ μέρους της «Ενωμένης Καισαριανής» οι δημοτικοί σύμβουλοι Σταυρούλα Καμπάκα και Άννα Παπαραγυιού και από την «Όμορφη Πόλη» ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ζαρκαδούλας.

Παραβρέθηκε τέλος αντιπροσωπεία μελών του Β’ ΚΑΠΗ.

Διαβάστε επίσης: Ξεκίνησε η ανάπλαση του Σκοπευτηρίου – Αναλυτικά οι παρεμβάσεις που περιλαμβανει η μελέτη του έργου

Ειδήσεις από την Καισαριανή στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ