Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Κυματίζει στο Δημαρχείο η Παλαιστινιακή σημαία δίπλα στην Ελληνική

Κυματίζει από το πρωί της Τετάρτης στην προμετωπίδα του Δημαρχείου Νέας Σμύρνης η σημαία της Παλαιστίνης μαζί με την Ελληνική και τη σημαία του Δήμου. Σε ανάλογη κίνηση αναμένεται να προχωρήσουν τουλάχιστον 30 ακόμα Δήμοι σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό.

Την παλαιστινιακή σημαία παρέδωσε στον δήμαρχο Νέας Σμύρνης, Γιώργο Κουτελάκη, ο πρέσβης της Παλαιστινιακής Αρχής στην Ελλάδα, Γιουσέφ Ντόρκχομ, ο οποίος επισκέφθηκε την πόλη ανταποδίδοντάς την επίσκεψη του κ. Κουτελάκη στην Πρεσβεία πριν από δύο μήνες.

Τον Πρέσβη υποδέχθηκαν στο Δημαρχείο, εκτός από τον δήμαρχο, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Καρούμπας, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, Γιάννης Κορφιάτης (Λαϊκή Συσπείρωση), Θέμης Παυλόπουλος (Στροφή Νέας Σμύρνης), Γιάννης Δημόπουλος (Πόλη Ανάποδα), η αντιδήμαρχος Δημοτικής Περιουσίας και Νομικών Υποθέσεων, Μαριαλένα Αγγελίδου και η αντιδήμαρχος Συντονισμού, Θ. Αδάπα.

Ο κ. Κουτελάκης δώρισε στον πρέσβη μία γραβάτα με το σήμα του Δήμου Νέας Σμύρνης και για τη σύζυγό του ένα φουλάρι και μία μπλούζα με αναφορά στη Σμύρνη.

Στην είσοδο του Δημαρχείου καλωσόρισαν τον πρέσβη πολίτες που κινητοποιήθηκαν από την Λαϊκή Συσπείρωση σε ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό λαό.

Διαβάστε επίσης: Η δάφνη του Τζώνυ, δίπλα στον Γαλαξία

Ειδήσεις από τη Νέα Σμύρνη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ