Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Παρεμβάσεις για το Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας

Κυκλοφοριακκές ρυθμίσεις θα τεθούν σε εφαρμογή την Κυριακή 19 Μαΐου κατά μήκος της παραλιακής και συγκεκριμένα στις περιοχές Παλαιό Φάληρο, Καλαμάκι, Άλιμο, Ελληνικό, Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βάρκιζα, Βάρη και Αγία Μαρίνα, για την ομαλή διεξαγωγή του 5ου ΕΤΑΠ του Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας.

Το 5ο και τελευταίο ΕΤΑΠ της Αθήνας έρχεται και υπόσχεται να μας καθηλώσει με τις ιλιγγιώδεις ταχύτητες του! Αθλητές από όλο τον κόσμο σαρώνουν τους αθηναϊκούς δρόμους με την απίστευτή ταχύτητά τους και μας προσφέρουν μοναδικές στιγμές δράσης και υψηλής αδρεναλίνης.

Ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024 θα ολοκληρωθεί με το 5ο και τελευταίο ΕΤΑΠ Αθήνας (Ακρόπολη – Παναθηναϊκό Στάδιο) την Κυριακή 19 Μαΐου, όπου θα διεξαχθεί εξ’ ολοκλήρου στην περιοχή της Αττικής και η συνολική διαδρομή του είναι 132,54 χιλιόμετρα.

Ο αγώνας, συνολικής διαδρομής 132, 54 χιλιομέτρων θα εκκινήσει στις 10:30 το πρωί κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και μέσω της λεωφόρου Συγγρού θα φτάσει στην παραλιακή, κατευθυνόμενο προς την Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024 ξεκίνησε στις 15 Μαΐου από τη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή 20 ομάδων και 120 αθλητές που θα διανύσουν, μέσα σε 5 μέρες, 4 Περιφέρειες της Κεντρικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας και της Αττικής και συνολικά 22 Δήμους τους, την απόσταση των 757,02 χιλιομέτρων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ