Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ενισχύθηκε το Παιδιατρικό Τμήμα του Ασκληπιείου – Αναλαμβάνει και χειρουργικά περιστατικά

Σε ένα από τα πλέον σύγχρονα ιατρικά τμήματα μετατράπηκε το Παιδιατρικό του Ασκληπιείου Βούλας, το μοναδικό κρατικό για την περίθαλψη των παιδιών σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων στη Νοτιο-Ανατολική Αττική. Μάλιστα, από την περασμένη εβδομάδα διαθέτει στις γενικές εφημερίες και παιδοχειρουργική αντιμετώπιση.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου, Αιμίλιο Βουγιουκλάκη, η ενίσχυση του Παιδιατρικού Τμήματος αποτέλεσε εξ αρχής έναν στρατηγικό στόχο. Για τον λόγο αυτό, εξηγεί, προχωρήσαμε σε ενίσχυση σε υποδομές, εξοπλισμό, προσωπικό.

Σήμερα, το Τμήμα Επειγόντων του Παιδιατρικού του Γ.Ν. Ασκληπιείο Βούλας, είναι από τα πλέον σύγχρονα και λειτουργικά στη χώρα, εξυπηρετώντας ολοένα αυξανόμενο αριθμό παιδιών. «Ασφαλώς, το ίδιο πρέπει -και σχεδιάζουμε- να γίνει και με τον χώρο της κλινικής, που στεγάζεται σε ένα κτίριο πολλών δεκαετιών, το οποίο συντηρούμε και ανακαινίζουμε διαρκώς», σημειώνει ο κ. Βουγιουκλάκης.

Η χειρουργική αντιμετώπισης παιδιατρικών περιστατικών στις εφημερίες αφορά, σε πρώτη φάση, ήπια, μη επεμβατικά, περιστατικά.

Διαβάστε επίσης: “Έρχεται” η ελεγχόμενη στάθμευση στη Βουλιαγμένη

Ειδήσεις από τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ