Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Επανεκκίνηση για το αντιπλημμυρικό έργο της οδού Κανάρη

Εντός των προσεχών εβδομάδων αναμένεται να αρχίσει εκ νέου το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο της οδού Κανάρη στον Άλιμο, μετά από μακράς διάρκειας διακοπή, λόγω της αποχώρησης του εργολάβου στον οποίο είχε ανατεθεί.

Το έργο θωράκισης της περιοχής που είχε ξεκινήσει το 2019, είναι προϋπολογισμού, σχεδόν 7.000.000 ευρώ και σύμφωνα με την την νέα σύμβαση που υπεγράφη από την Περιφέρεια Αττικής με άλλην εταιρεία, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί εντός των επομένων δύο ετών.

Σχετικά με την επανεκκίνηση του έργου ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης δήλωσε: “Έπειτα από προσπάθειες και διαδικασίες μηνών, είναι γεγονός: η Περιφέρεια Αττικής υπέγραψε σύμβαση με καινούριο ανάδοχο – κατασκευαστή για τη συνέχιση και ολοκλήρωση του μεγάλου αντιπλημμυρικού έργου της οδού Κανάρη, συνολικής δαπάνης σχεδόν 7.000.000 ευρώ!

Το έργο προβλέπει παρεμβάσεις σε πλήθος δρόμων (δείτε τον χάρτη) και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα έργα που έχουν εκτελεστεί ποτέ στον Άλιμο. Θυμίζουμε ότι το έργο είχε ξεκινήσει το 2019, αλλά είχε σταματήσει το 2023, έπειτα από την αποχώρηση του εργολάβου.

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνω ότι ο νέος εργολάβος θα ξεκινήσει τις εργασίες του μέσα στο καλοκαίρι και θα έχει συμβατικό χρόνο δύο (2) έτη για την αποπεράτωση του έργου.

Δεδομένου ότι θα σκαφτούν πολλοί δρόμοι, θα απαιτηθεί υπομονή και συνεργασία από τους κατοίκους, γι’ αυτό και η Δημοτική Αρχή θα ενημερώνει τακτικά για τις κυκλοφοριακές αλλαγές που θα επέρχονται ανά περιοχή και για την πρόοδο των εργασιών.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Περιφέρεια Αττικής, τον Περιφερειάρχη Νίκο Χαρδαλιά και όλους όσοι συνέβαλαν και θα συμβάλλουν για την υλοποίηση αυτού του τόσο σημαντικού έργου για την πόλη μας!”.

Διαβάστε επίσης: Α. Κονδύλης: Ναι στη συνέχιση εργασιών σε οικοδομές μέχρι το ύψος των 12μ.

Ειδήσεις από την Επικαιρότητα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ