Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Σχολές Γονέων σε κάθε σχολείο της πόλης

Σχολές Γονέων σε κάθε σχολείο της πόλης δημιουργεί ο Δήμος Αλίμου, αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία με στόχο την πρόληψη της βίας, του bullying και της παραβατικότητας στις νέες ηλικίες.

Για την υλοποίηση του κοινωνικού αυτού προγράμματος, διακεκριμένοι επιστήμονες θα ενημερώνουν τους γονείς και θα συζητούν μαζί τους, ώστε όλοι μαζί να δημιουργήσουν μία ενιαία στάση απέναντι στα σύγχρονα προβλήματα για μία νέα γενιά με λιγότερη βία, σχολεία χωρίς κρούσματα bullying και μαθητές που δεν θα σιωπούν σε τέτοια φαινόμενα.

Ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης απευθύνοντας παράκληση προς τους γονείς επισημαίνει:

“Αξιοποιήστε αυτήν την ευκαιρία και παρακολουθήστε τις διαλέξεις – ενημερώσεις. Είμαι σίγουρος ότι θα τις βρείτε πολύ ενδιαφέρουσες και πολύ χρήσιμες.

Ένα θερμό ευχαριστώ σε όλους όσοι, αιρετοί και ειδικοί επιστήμονες, εργάστηκαν και εργάζονται για τη μεγαλύτερη συντονισμένη δράση ενημέρωσης και πρόληψης που έχει γίνει ποτέ στην πόλη μας. Ευχαριστώ επίσης τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων και τους Συλλόγους Γονέων για τη συνεργασία τους.

Στις φωτογραφίες, το πρόγραμμα για κάθε Σχολείο, μέχρι τη λήξη της τρέχουσας σχολικής χρονιάς. Το πρόγραμμα για τη νέα σχολική χρονιά (2024-2025) θα ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο.”

Διαβάστε επίσης: Εξοικονόμηση χρημάτων στον Δήμο από την ανακύκλωση γυαλιού

Ειδήσεις από την Επικαιρότητα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ