Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Βράβευση του 9ου Δημοτικού για την 2η θέση στο Πρωτάθλημα Ανακύκλωσης

Tο 9ο Δημοτικό Σχολείο Βύρωνα για την δεύτερη θέση που κατέλαβε στο σχολικό πρωτάθλημα ανακύκλωσης, βράβευσε ο δήμαρχος, Αλέξης Σωτηρόπουλος.

Παρουσία των αντιδημάρχων Καθαριότητας, Γιώργου Γκαρμπουνώφ και Πολιτισμού- Παιδείας, Θανάση Κλειάσιου, δόθηκαν έπαινοι στο σχολείο και δώρα στα παιδιά για την προσπάθεια τους.

Παράλληλα έγινε ολοήμερη δράση με παιχνίδια που οργανώθηκαν ανά τάξη σε συνεργασία με την εταιρεία Recycom, με την οποία πραγματοποιείται στον Δήμο ανακύκλωση ρούχων, αξεσουάρ και υπόδησης με 70 μωβ κάδους σε όλο τον Βύρωνα.

Ο δήμαρχος απευθυνόμενος στους μαθητές και στις μαθήτριες του 9ου Δημοτικού Σχολείου, αφού συνεχάρη τόσο αυτούς όσο και τους εκπαιδευτικούς τους, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «η ανακύκλωση πρέπει να γίνεται καθημερινά στο δρόμο, στο πάρκο, στις παιδικές χαρές, στο σπίτι μας και στον εργασιακό χώρο των γονέων. Κάθε κουτάκι, κάθε χαρτάκι, κάθε πλαστικό, κάθε ρούχο που μαζεύεται για την ανακύκλωση είναι πολύ σημαντικό για την διαφύλαξη των φυσικών πόρων, την προστασία του περιβάλλοντος και το βιώσιμο μέλλον. Μόνο μέσω της συνεχούς προσπάθειας μπορούμε να έχουμε τον πλανήτη μας ακόμα καλύτερο και πιο καθαρό για εμάς, αλλά και για τις επόμενες γενιές. Εσείς είστε οι πρεσβευτές και οι πρωτοπόροι σ’ αυτήν την προσπάθεια.»

Κλείνοντας, ο κ. Σωτηρόπουλος ευχήθηκε στους μαθητές και στις μαθήτριες του 9ου Δημοτικού Σχολείου καλή πρόοδο και την επόμενη χρονιά να κατακτήσουν την 1η θέση στο σχολικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Με καρδιολόγο στελεχώνεται το Κέντρο Υγείας

Ειδήσεις από τον Βύρωνα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ