Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

Πρόσκληση για σπουδές από τον δήμαρχο Οινουσσών στους μαθητές της πόλης

Πρόσκληση στα παιδιά του Δήμου Αλίμου που θέλουν να σταδιοδρομήσουν σε επαγγέλματα της θάλασσας απηύθυνε ο δήμαρχος Οινουσών, Γιώργος Δανιήλ, με επιστολή που έστειλε στον Ανδρέα Κονδύλη.

Στις Οινούσσες, με την πλούσια ναυτική παράδοση και πατρίδα εφοπλιστικών οικογενειών της χώρας, λειτουργεί Ναυτικό ΕΠΑΛ με υψηλά επίπεδα παρεχόμενης δευτεροβάθμιας γενικής και ναυτικής εκπαίδευσης.

Στους μαθητές γυμνασίου, που επιθυμούν να φοιτήσουν στο ΕΠΑΛ ή στις τάξεις του Λυκείου του νησιού, σύμφωνα με το δήμαρχο παρέχεται δωρεάν διαμονή και φιλοξενία καθ΄ όλη τη σχολική χρονιά στο Πρότυπο Μαθητικό Οικοτροφείο Αρρένων.

Το Οικοτροφείο έχουν επιλέξει μαθητές από την Αθήνα, τη Βόρεια Ελλάδα, την Κρήτη και πολλές άλλες περιοχές ακόμη και την Κύπρο με στόχο να διδαχθούν τη ναυτοσύνη και να περάσουν ευχερώς στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού αλλά και σε άλλα ναυτικά πανεπιστήμια, σχολές και ΤΕΙ.

Ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης ευχαρίστησε θερμά τον ομόλογό του των Οινουσσών και χαιρετίζει εγκάρδια αυτή την υποδειγματική αυτοδιοικητική πρωτοβουλία.

Διαβάστε επίσης: Οι “Δυτικές Πινελιές” παρουσιάζουν το 2ο Πολυθεματικό Φεστιβάλ από 23/5 – 15/6 στην πόλη

Ειδήσεις από τo  Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ