Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Ρεκόρ συμμετοχών και θεατών στο Alimos Classic Car Sunday 5

Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε η συμμετοχή εκθεμάτων και κόσμου στο Alimos Classic Car Sunday 5, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Μαΐου.

Σύμφωνα με το δήμο και τους διοργανωτές της εκδήλωσης, πάνω από 35.000 άνθρωποι απόλαυσαν 250 κλασικά αυτοκίνητα όλων των δεκαετιών και όλων των μοντέλων που είχαν παραταχθεί στον παραλιακό πεζόδρομο της πόλης.

Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, στο τέλος της εκδήλωσης για τους λάτρεις του κλασσικού αυτοκινήτου, δήλωσε: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνεργάστηκαν για να οργανωθεί αυτή ξεχωριστή ημέρα που θύμιζε μία όμορφη Κυριακάτικη εκδρομή, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Μαστοράκη που έδωσε ρεσιτάλ στην οργάνωση, στη σκηνοθεσία, στον συντονισμό και στο στήσιμο.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις λέσχες και σε όλους τους εκθέτες που ήρθαν και μας προσέφεραν για να θαυμάσουμε τα πολύτιμα αποκτήματά τους και ανανεώνουμε μαζί τους το ραντεβού μας για του χρόνου τον Μάιο. Και βέβαια ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς τους χιλιάδες επισκέπτες από τον Άλιμο και όλο το λεκανοπέδιο που κατεβήκατε στην παραλία μας.

Ήταν ανέλπιστα μεγάλη η προσέλευση, σπάσαμε το ρεκόρ των συμμετοχών με 250 αυτοκίνητα και των θεατών, υπολογίζουμε ότι προσήλθαν πάνω από 35.000 άνθρωποι”.

Διαβάστε επίσης: Επανεκκινούν οι εργασίες για το αντιπλημμυρικό στην Κανάρη

Ειδήσεις από τον Δήμο Γλυφάδας στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ