Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Χρηματοδοτήσεις για την ενίσχυση της αγοράς της πόλης

Πρωτοβουλίες με σκοπό την ενίσχυση της τοπικής αγοράς και την αύξηση της εμπορικής κίνησης χρηματοδοτεί ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης.

Οι εκπρόσωποι του εμπορικού Συλλόγου της Ηλιούπολης, κατά την συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου εξασφάλισαν μια αρχική χρηματοδότηση ύψους 20.000 ευρώ για την διεξαγωγή έρευνας ενίσχυσης της τοπικής αγοράς, η οποία σύμφωνα με τον κ. Χατζηθεοδοσίου “είναι μόνο η αρχή”.

Ο Ε.Σ.Η, το επόμενο διάστημα φέρεται να σχεδιάζει ποικίλες δράσεις με σκοπό την ενίσχυση της τοπικής αγοράς, ενώ σύντομα θα καταθέσει φάκελο με προτάσεις που θα ενταχθούν προς χρηματοδότηση.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση: «Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης με τον πρόεδρο του Ε.Ε.Α κ. Χατζηθεοδοσίου στα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με θέματα τη σύναψη μνημόνιο συνεργασίας Ε.Σ.Η με τον Δήμο Ηλιούπολης και τη δημιουργία Open Mall».

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρών στην συνάντηση, εκ μέρους του Δήμου ήταν ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Δημήτρης Κομνηνός, γεγονός που δείχνει την σημασία που δίνει η δημοτική Αρχή της πόλης στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Διαβάστε επίσης: Ξεκινούν στις 4/6 ασφαλτοστρώσεις στην πόλη

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ