Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

Ξεκινούν το απόγευμα οι εγγραφές στα camp του Δήμου

Σήμερα, 27 Μαΐου, στις 7μμ, ανοίγει η πλατφόρμα αιτήσεων για τις Αθλοδιακοπές και στις 3 Ιουνίου για τις Παιχνιδιοδιακοπές και Νηπιοδιακοπές.

Τα προγράμματα θα καλύψουν πάνω από 2000 παιδιά.

Συγκεκριμένα:

• Σήμερα, Δευτέρα 27-5-2023 και ώρα 19:00, θα ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων συμμετοχής για τις Αθλοδιακοπές. Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι εξάντλησης των θέσεων.
• Επίσης για την υποβολή αιτήσεων για τις Παιχνιδιοδιακοπές / Νηπιοδιακοπές, η πλατφόρμα θα είναι ενεργή από τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024, στις 7μμ, και μέχρι την εξάντληση των θέσεων.

Με αφορμή τη σχετική εξέλιξη ο δήμαρχος Στέλιος Μαμαλάκης δήλωσε: «Σταθεροί στο στόχο μας για στήριξη της οικογένειας, προσφέρουμε δημιουργική απασχόληση στα παιδιά του Δήμου μας, κατά τις θερινές διακοπές των σχολείων, οργανώνοντας προγράμματα που αφορούν πάνω από 2000 θέσεις. Πρόκειται για τα προγράμματα ΑΘΛΟΔΙΑΚΟΠΕΣ και ΠΑΙΧΝΙΔΟΔΙΑΚΟΠΕΣ, που δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά της πόλης μας να συμμετέχουν σε μια σειρά από πλούσιες δραστηριότητες που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, αθλητισμό, πολύ παιχνίδι, εικαστικά, θαλάσσια μπάνια, αλλά και πολλές εκδρομές πολιτιστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Σταθερά προσανατολισμένοι στην έννοια της συμπερίληψης, θα υλοποιηθούν και πρόγραμμα για παιδιά ΑμεΑ. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στο ΕΕΕΕΚ (Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικές Εκπαίδευσης Αγίου Δημητρίου)».

Για την καλύτερη προετοιμασία στην υποβολή των αιτήσεων συνιστάται στους γονείς να προβούν στην άμεση συγκέντρωση και ψηφιοποίηση (pdf, jpg, κτλπ ) των δικαιολογητικών τα οποία θα χρειαστεί να ανεβάσουν όταν ανοίξει η πλατφόρμα.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά συμμετοχής:

  • Αντίγραφο Δελτίου Ταυτότητας.
  • Λογαριασμός ΔΕΚΟ ή Κινητής Τηλεφωνίας.
  • Ιατρική Βεβαίωση.

Τα προγράμματα απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών.

Ειδικότερα:

  • Παιχνιδοδιακοπές/ Αθλοδιακοπές: Έτος γέννησης 2012 -2018
  • Νηπιοδιακοπές: Έτος γέννησης 2018-2019

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου Αγίου Δημητρίου.

Διαβάστε επίσης: Περισσότεροι από 2.000 συμμετέχοντες στην Ειρηνοδρομία

Ειδήσεις από τον Αγιο Δημήτριο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ