Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Ενθουσιασμένος ο Cory Lee με τα SeaTrac της Γλυφάδας

Ενθουσιασμένος από την οργάνωση των παραλιών της Γλυφάδας που διαθέτουν και εξοπλισμό SeaTrac για την εύκολη πρόσβαση και εξυπηρέτηση των Ατόμων με Αναπηρία και δυσκολίες στη μετακίνηση, δήλωσε ο διάσημος Αμερικανός ΑμεΑ Influencer και travel blogger, Cory Lee.

Ο Cory Lee, που βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας, μετά από την περιοδεία του στην Πελοπόννησο επισκέφθηκε τη Γλυφάδα. Εκτός από το κέντρο και τα σημαντικά τοπόσημα της πόλης, κατέβηκε στην παραλία.

Εκεί, ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου, τον υποδέχθηκε και τον ενημέρωσε για τον εξοπλισμό, τονίζοντας ότι κάθε χρόνο τα δύο SeaTrac της Γλυφάδας έχουν τις περισσότερες χρήσεις πανελλαδικά. Μάλιστα πέρσι ξεπέρασαν τις 8.000 χρήσεις.

Παρών ήταν και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο οποίος επίσης είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Cory Lee. Από την πλευρά της δημοτικής Αρχής παρέστησαν ο αντιδήμαρχος Πόλης και Καθημερινότητας Νίκος Τσαμπίρας, οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Ταβερναράκης και Γιάννης Σκαλτσάς και η δημοτική σύμβουλος, πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μαρία Κυριακοπούλου.

Διαβάστε επίσης: «Πρότυπο προσβάσιμης παραλίας για ΑμεΑ» η 3η παραλία

Ειδήσεις από τον Δήμο Γλυφάδας στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ