Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

«Ηλιούπολη Φωτεινή Πόλη»: Παρέμβαση Β. Κεφαλά για ελαφρύνσεις σε τρίτεκνους και πολύτεκνους

Δέσμη προτάσεων προς τη διοίκηση του Δήμου για την θέσπιση παροχών και διευκολύνσεων στις οικογένειες με τρία και πλέον παιδιά, αλλά και προστατευόμενα μέλη, καταθέτει ο δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Ηλιούπολη Φωτεινή Πόλη» και γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου, Βαγγέλης Κεφαλάς.

Ο κ. Κεφαλάς, μετά από συνάντηση που είχε με το παράρτημα του συλλόγου τριτέκνων, προτείνει σειρά ευεργετημάτων για την στήριξη των ευάλωτων οικονομικά οικογενειών με τρία παιδιά.

Συγκεκριμένα, μεταξύ των προτάσεων του είναι η παροχή μειωμένων εισιτηρίων τόσο στον δημοτικό κινηματογράφο όσο και σε όλες τις θερινές παραστάσεις, που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Ηλιούπολης, κάτι που συμβαίνει μόνο για τους πολύτεκνους.

Παρόμοιες προτάσεις καταθέτει και για τα καλοκαιρινά camp, ζητώντας από τη δημοτική Αρχή τη μείωση του κόστους συμμετοχής για παιδιά τρίτεκνων οικογενειών, που με τις σημερινές συνθήκες καλούνται να καταβάλουν ως και 170 ευρώ για δέκα ημέρες.

Ο Βαγγέλης Κεφαλάς, πατέρας τριών παιδιών και ο ίδιος γνωρίζει τα προβλήματα των τριτέκνων οικογενειών και αναφέρει: «Στην πόλη μας, αυτή τη στιγμή υπάρχουν 350 οικογένειες τριτέκνων, που είναι εγγεγραμμένες στον σύλλογο. Γνωρίζω από πρώτο χέρι τις δυσκολίες ενός νοικοκυριού με τρία παιδιά και θα είμαι δίπλα στις οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Προτείνω στη δημοτική αρχή να επανεξετάσει τις τιμές εισιτηρίων στον κινηματογράφο και τα δίδακτρα στα camp, μειώνοντας τα στο 50% για όλους τους τρίτεκνους».

Διαβάστε επίσης: Κοινωνικές δράσεις αλληλεγγύης από τον Δήμο Ηλιούπολης

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ