Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Βραβεύτηκε το 10ο Δημοτικό για την 1η θέση στο Πρωτάθλημα Ανακύκλωσης

Βραβείο στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Βύρωνα για την πρώτη θέση που κατέλαβε στο σχολικό πρωτάθλημα ανακύκλωσης, απένειμε ο δήμαρχος, Αλέξης Σωτηρόπουλος.

Παρουσία των αντιδημάρχων Καθαριότητας, Γιώργου Γκαρμπουνώφ και Πολιτισμού & Παιδείας Θανάση Κλειάσιου, δόθηκαν έπαινοι στα παιδιά για την προσπάθεια τους. Συγχρόνως, στο σχολείο έγινε δράση με παιχνίδια ανά τάξη με την συνδρομή της εταιρείας ανακύκλωσης Recycom.

Ο δήμαρχος απευθυνόμενος στους μαθητές του 10ου Δημοτικού σχολείου, είπε: «Η καθημερινή συμβολή σας είναι πολύ σημαντική σε μία μικρή προσπάθεια που κάνει ο Δήμος μας για την προστασία του περιβάλλοντος. Ο πλανήτης μας βρίσκεται σε κίνδυνο και πρέπει εμείς που κατοικούμε πάνω σ’ αυτόν να τον προστατεύσουμε μέσω της ανακύκλωσης, μέσω της προστασίας των δασών μας γιατί, αλλιώς δεν θα μπορέσουμε να τον διατηρήσουμε όπως τον παραλάβαμε από τους προγόνους μας. Σε αυτήν την προσπάθεια για να προστατεύσουμε το περιβάλλον εντάσσεται και η ανακύκλωση που συμμετείχατε. Κάθε μπουκάλι, κάθε κουτάκι, κάθε ρούχο, κάθε μπαταρία που μαζεύετε πρώτον εξασφαλίζει έναν φυσικό πόρο απ’ αυτούς που είναι πεπερασμένοι και δεύτερον αποτελεί ένα μικρό βήμα για να έχουμε ένα καλύτερο περιβάλλον στο μέλλον. Εσείς είστε οι πρεσβευτές αυτού του μηνύματος γιατί η προσπάθεια αυτή είναι καθημερινή και δεν πρέπει να γίνεται μόνο στο σχολείο, αλλά και στο σπίτι μας, στο πάρκο που πάτε να παίξετε, στους δρόμους καθώς και στον εργασιακό χώρο των γονιών σας με στόχο να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

Διαβάστε επίσης: Βράβευση του 1ου Γυμνασίου για τα Παμβυρώνεια – Αλ. Σωτηρόπουλος: «Ακόμη έχω στο συρτάρι μου το μετάλλιό μου»

Ειδήσεις από τον Βύρωνα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ