Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ρεκόρ αιτήσεων για το θερινό πρόγραμμα Ημερήσιας Δημιουργικής Απασχόλησης

Κάθε προηγούμενο ξεπέρασαν οι αιτήσεις συμμετοχής στο Θερινό Πρόγραμμα Ημερήσιας Δημιουργικής Απασχόλησης για το φετινό καλοκαίρι του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, με αποτέλεσμα η πλατφόρμα να κλείσει πρόωρα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι εντός μιας ώρας οι αιτήσεις συμμετοχής για το Θερινό Πρόγραμμα Ημερήσιας Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου ξεπέρασαν τον προβλεπόμενο αριθμό των 900 θέσεων, υπερβαίνοντας το αριθμητικό όριο της προβλεπόμενης φιλοξενίας. Το γεγονός αυτό οδήγησε και στο κλείσιμο του συστήματος, που δεν μπορούσε να δεχτεί άλλες αιτήσεις.

Ο δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος και ο συντονιστής-επόπτης Μιχάλης Μιχαηλίδης διαπιστώνοντας ακόμα μία φορά την ανάγκη των γονέων για συμμετοχή των παιδιών τους σε προγράμματα και δράσεις, δεσμεύονται να συνεχίσουν και στο μέλλον να δημιουργούν ποιοτικές εκδηλώσεις προς όφελος των μαθητών του Παλαιού Φαλήρου.

Ο κ. Φωστηρόπουλος δήλωσε σχετικά: “Αναπόσπαστο κομμάτι της δημοτικής μας Αρχής είναι τα πραγματικά πολύ επιτυχημένα Προγράμματα Ημερήσιας Δημιουργικής Απασχόλησης, που χαίρουν της δικής σας αποδοχής και σας ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις οι μικροί μας φίλοι να περάσουν όμορφες καλοκαιρινές στιγμές που θα τους μείνουν αξέχαστες “.

Διαβάστε επίσης: Αφιερωμένος στον Τίτο Πατρίκιο ο “Κύκλο Ποίησης”, 2/6 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θάλεια Διπλαράκου»

Ειδήσεις από τo  Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ