Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Τα καλλιτεχνικά εργαστήρια του Δήμου εκθέτουν τα έργα τους

Λίγο πριν το τέλος των φετινών μαθημάτων των καλλιτεχνικών εργαστηρίων, οι μαθητές και οι καθηγητές τους απευθύνουν πρόσκληση σε όλους να παραβρεθούν σε δύο εκθέσεις οι οποίες εγκαινιάζονται σήμερα.

Οι εκθέσεις θα είναι ανοιχτές για το κοινό από την Πέμπτη 30 Μαΐου έως την Πέμπτη 6 Ιουνίου, από τις 18.30-20.30, στους εξής χώρους:

  • στο Μοσχάτο, στις αίθουσες του π. Πνευματικού Κέντρου, Χρυσοστόμου Σμύρνης 18, και
  • στον Ταύρο, στην αιθ. 7 στα π. Σφαγεία, Πειραιώς και Επταλόφου.

Οι καθηγητές και οι μαθητές των τμημάτων της αγιογραφίας, του βιτρό, της ζωγραφικής και των εικαστικών, του κοσμήματος και της κοπτικής-ραπτικής αποκαλύπτουν τις δημιουργίες τους. Μέσα σε αυτά τα έργα αποτυπώνεται όλη η διάθεση, το μεράκι και η ανάγκη για δημιουργία των συμμετεχόντων κάθε ηλικίας, αλλά παράλληλα μπορεί κανείς να θαυμάσει την καλλιτεχνική άποψη και την ιδιαίτερη ματιά με την οποία έχει δουλέψει ο δημιουργός το κάθε έκθεμά του, με τις οδηγίες των καλλιτεχνικών υπευθύνων.

Ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά περιμένουμε τους κατοίκους του Μοσχάτου και του Ταύρου να επισκεφτούν τις δύο καλλιτεχνικές μας εκθέσεις στο χώρο του π. Πνευματικού Κέντρου και στην αίθουσα 7 στα π. Σφαγεία και να θαυμάσουν τις δημιουργίες των παιδιών μας και των ενηλίκων μελών μας. Για άλλη μία χρονιά θα στηρίξουμε με την παρουσία μας τις καλλιτεχνικές προσπάθειες των μαθητών μας, θαυμάζοντας τα δημιουργήματά τους και παίρνοντας με τη σειρά μας έμπνευση από τις όμορφες εικόνες που μας έχουν ετοιμάσει».

Διαβάστε επίσης: Με επιδείξεις Τάε Κβον Ντο και χορού η Αθλητική Γιορτή του Δήμου, 1/6 στο κλειστό γυμναστήριο Μοσχάτου

Ειδήσεις από το Μοσχάτο και τον Ταύρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ