Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Πλούσιο το πρόγραμμα του Πολιτιστικού Κέντρου της πόλης

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Καισαριανής.

Την Παρασκευή 24/5 στον εκθεσιακό χώρο του Δημαρχείου έγιναν από τον δήμαρχο Ηλία Σταμέλο και παρουσία πλήθους κόσμου τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης έργων των τμημάτων κολάζ, ζωγραφικής και γλυπτικής του Κέντρου, σε διδασκαλία και επιμέλεια της Άννας Τραμποσίνη.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Ηλίας Σταμέλος τόνισε: «Έχουμε μία υποχρέωση ως Δημοτική Αρχή και αυτό προσπαθούμε: να δίνουμε όλα τα εφόδια ώστε η πολιτιστική δημιουργία να υλοποιείται χωρίς επιβάρυνση των δημοτών. Και σε αυτή την κατεύθυνση θα αγωνιστούμε να ανταποκριθούμε ακόμα καλύτερα».

Ακολούθησε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης με θέμα τη βία «Πόσο Ακόμα;» από τη Θεατρική Ομάδα Ενηλίκων σε σκηνοθεσία Ευδοκίας Σουβατζή.

Όπως σημειώνει ο δήμαρχος Καισαριανής: «Το Θέατρο, και δη το Ερασιτεχνικό, δε θα πάψει ποτέ να υπάρχει, γιατί ο άνθρωπος δε θα πάψει να ζει χωρίς την αγωνία της αυτογνωσίας, χωρίς την ανάγκη να γίνεται θεατής του εαυτού του και των πράξεών του, απ’ όπου προέκυψε η Τέχνη του Θεάτρου που αναγεννιέται επί χιλιάδες χρόνια και θα αναγεννιέται όσο θα υπάρχουν άνθρωποι».

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καισαριανής Νικόδημος Κατσαρέλης, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας, Παιδείας και Πολιτισμού Κανέλλα Γεωργοπούλου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ανυπόταχτη Καισαριανή Μιχάλης Μιλτσακάκης, την «Ενωμένη Καισαριανή» εκπροσώπησε η δημοτική σύμβουλος Άννα Παραγυιού, ενώ την «Όμορφη Πόλη – Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών Καισαριανής» η Ειρήνη Βελισσάρη.

Διαβάστε επίσης: Υπόμνημα με τα οικονομικά του Δήμου παρέδωσε ο Ηλ. Σταμέλος στον Χ. Θεοχάρη

Ειδήσεις από την Καισαριανή στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ