Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Στην «οικογένεια» της Αθηναϊκής Ενεργειακής Συμμαχίας ο Δήμος

Μνημόνιο με το οποίο ο Δήμος Νέας Σμύρνης έγινε μέλος της Αθηναϊκής Ενεργειακής Συμμαχίας που προωθεί ο Δήμος Αθηναίων με τους Δήμους του Λεκανοπεδίου, υπέγραψε ο δήμαρχος, Γιώργος Κουτελάκης.

Οι δήμαρχοι Νέας Σμύρνης και Αθηναίων συμφώνησαν ότι υπάρχει ανάγκη συνέργειας και σύμπραξης σε πράσινες πρωτοβουλίες που στοχεύουν στη μείωση των εκπομπών CO2 και στην προώθηση βιώσιμων πολιτικών με στόχο να καταστούν οι πόλεις κλιματικά ουδέτερες.

Επίσης, κατά την πρόσφατη συνάντησή τους, ο κ. Κουτελάκης εξέφρασε στον Χάρη Δούκα «την αναγκαιότητα συνέχισης της συνεργασίας των δύο Δήμων στο πλαίσιο της Ολοκληρωμένης Χωρικής Ενότητας (ΟΧΕ) και κατά το νέο ΕΣΠΑ».

Οι δύο δήμαρχοι διαπίστωσαν ότι συμπίπτουν οι σκέψεις τους και η προσέγγισή τους για το επίπεδο της Αυτοδιοίκησης στη χώρα που παραμένει σε χαμηλά επίπεδα, όσο και για την κατάσταση των οργάνων της Αυτοδιοίκησης που δεν διαπνέεται από ανεξαρτησία και αυτονομία, έκφραση γνώμης και πολιτικής, αλλά λειτουργεί ως όχημα υποστήριξης κυβερνητικών επιλογών.

Διαβάστε επίσης: Μπήκαν ξανά οι μπουλντόζες στο «Κλειστό»

Ειδήσεις από τη Νέα Σμύρνη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ