Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Η Kaizen Gaming ανακοινώνει νέο Deputy CEO και Chief Product Officer

Η Kaizen Gaming, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες Gametech παγκοσμίως, ανακοινώνει πως από την 1η Ιουνίου 2024 ο Άρης Δημαράκης, Chief Operating Officer (COO) της εταιρείας, αναλαμβάνει  παράλληλα και τον ρόλο του Deputy CEO (αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου).

Ο κ. Άρης Δημαράκης, αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά στελέχη της Kaizen Gaming. Ξεκίνησε στην εταιρεία από τη θέση του Chief Technology Officer (CTO), στην οποία παρέμεινε μέχρι και το 2021, όταν ανέλαβε καθήκοντα COO, ρόλο που διατηρεί μέχρι και σήμερα. Στο παρελθόν έχει διατελέσει επίσης επικεφαλής τεχνολογίας σε εταιρείες tech και Mέσων Eνημέρωσης μεταξύ άλλων.

Ως COO ο κ. Δημαράκης επιβλέπει τις δραστηριότητες της Kaizen Gaming σε Ευρώπη, Νότια και Βόρεια Αμερική και Αφρική, συντονίζοντας τη δραστηριότητα και λειτουργία της εταιρείας, αλλά και τη διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών σε κάθε μία από τις ολοένα και αυξανόμενες αγορές, όπου η Kaizen Gaming έχει παρουσία. Έχοντας πλέον και τον ρόλο του Deputy CEO, ο κ. Δημαράκης επεκτείνει περαιτέρω το εύρος των αρμοδιοτήτων του, με έμφαση την επιχειρησιακή ανάπτυξη της εταιρείας και υποστηρίζοντας την υλοποίηση  των στρατηγικών στόχων της.

Chief Product Officer της Kaizen Gaming, Χρήστος Τζαλαβράς

Επίσης, η Kaizen Gaming ανακοινώνει ότι ο κ. Χρήστος Τζαλαβράς αναλαμβάνει τη θέση του Chief Product Officer. Ο κ. Τζαλαβράς αποτελεί στέλεχος της Kaizen Gaming από το 2012. Μέχρι σήμερα κατέχει τη θέση του Senior Director of Sports της Kaizen Gaming,  ενώ στην πολυετή του παρουσία στην εταιρεία έχει αναλάβει ηγετικές θέσεις στα τμήματα marketing, customer experience και customer relationship, καθώς και στο εμπορικό τμήμα μεταξύ άλλων. Στον νέο του ρόλο ως Chief Product Officer, ο κ. Τζαλαβράς θα ηγείται των προσπαθειών για την ανάπτυξη των προϊόντων της εταιρείας, με έμφαση στην καινοτομία και την βελτιστοποίηση της εμπειρίας των πελατών της.

Ο CEO της Kaizen Gaming, Γιώργος Δασκαλάκης, δήλωσε σχετικά: «Τα τελευταία χρόνια η Kaizen Gaming έχει εξελιχθεί σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες της GameTech βιομηχανίας. Ο Άρης έχει αποτελέσει έναν από τους βασικότερους συντελεστές αυτής της πορείας. Γνωρίζοντας όσο ελάχιστοι τη βιομηχανία, την τεχνολογία και τις αξίες που κάνουν την Kaizen Gaming μοναδική, είμαι σίγουρος ότι θα συνεισφέρει στην περαιτέρω ανάπτυξη και επιτυχία της εταιρείας. Ο Χρήστος από την πλευρά του έχει πετύχει σε διάφορους ρόλους μέσα στην εταιρεία, αποτελώντας ίσως το πιο απτό παράδειγμα της νοοτροπίας της διαρκούς βελτίωσης της Kaizen Gaming. Η επιτυχία του σε διευθυντικούς ρόλους γύρω από τα προϊόντα της εταιρείας και το μάρκετινγκ μας έχει δείξει ότι αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη θέση του Chief Product Officer».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ