Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Το θεατρικό «Με Δύναμη από την Κηφισιά» έρχεται στη Βάρη

Το θεατρικό έργο του Δημήτρη Κεχαΐδη και της Ελένης Χαβιαρά «Με Δύναμη από την Κηφισιά» έρχεται σήμερα, Παρασκευή και αύριο, 1η Ιουνίου, στις 9μμ, στο Δημοτικό Θέατρο Βάρης (‘Αττιδος 7). Η απόδοση και η σκηνοθεσία είναι του ηθοποιού και σκηνοθέτη Τάσου Αλατζά.

Το έργο «Με Δύναμη από την Κηφισιά» είναι ένα από τα κορυφαία σύγχρονα ελληνικά έργα. Τρεις φίλες, η Αλέκα, η Φωτεινή και η Μάρω, σχεδιάζουν ένα ταξίδι στην Ταϊλάνδη που θα σημάνει το ξεκίνημα μιας νέας ζωής απελευθερωμένης από τα δεσμά του παρελθόντος και των ανδρών που έχουν γίνει αιτία της απογοήτευσής τους για τη ζωή. Μία κόρη, η Ηλέκτρα, περιμένει την ώρα που θα έχει το σπίτι δικό της. Το ταξίδι στην Ταϊλάνδη γίνεται η αιτία των συγκρούσεων ανάμεσα στις τέσσερις γυναίκες, καθώς η πραγματοποίησή του μετατίθεται ανάλογα με τις ανομολόγητες ερωτικές προσδοκίες και αγωνίες κάθε μιας από αυτές. Εγκλωβισμένες σε ένα αστικό σαλόνι των βορείων προαστίων γίνονται φορείς της νεύρωσης, της αγωνίας και της τρομερής τους λαχτάρας για ζωή. Τέσσερις γυναίκες στα πρόθυρα συναισθηματικής κατάρρευσης. Αστείες και ταυτόχρονα συγκινητικές ψάχνουν τη δύναμη για να αντιμετωπίσουν τα μικρά προβλήματα της ζωής. Ένα έργο που αντικατοπτρίζει το μοντέλο του σύγχρονου δυτικού ανθρώπου και την αγωνία του μπροστά στους καταιγιστικούς ρυθμούς στους οποίους καλείται να ανταποκριθεί.

Συντελεστές
Απόδοση – Σκηνοθεσία: Τάσος Αλατζάς
Κοστούμια: Damiano Milano
Σκηνικα: Τάσος Αλατζάς
Φωτισμοί: Μιχάλης Κάρλος, Τάσος Αλατζάς
Ευχαριστούμε το «Κτήμα Λιάρου» για την ευγενική παραχώρηση των επίπλων.

Παίζουν (αλφαβητικά)
Αγγελοπούλου Εύη, Βαή Σταυρίτσα, Ζωγράφου Βερονίκ, Ηλία Ρούλα, Καλιμικεράκη Κατερίνα, Καραμέτου Βαγγελιώ, Μουζακιάρη Θεοδώρα, Μωραΐτου Εύα, Παπαδοπούλου Πόλυ, Πατρικίου Άννα, Πλίτση Κατερίνα, Ποταμιάνου Μαριάννα, Σκούρτη Λίλη, Τριανταφύλλου Μαρία.

Διαβάστε επίσης: Ποια παιδιά μπορούν να συμμετάσχουν στο Camp του Δήμου – Πού θα κάνετε αίτηση

Ειδήσεις από τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ