Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

A.O. Φλοίσβος Π. Φαλήρου: Με αρχηγό τον Παπαδόπουλο και στη Volleyleague

Με τον Πατρινό ακραίο Παναγιώτη Παπαδόπουλο σε ηγετικό ρόλο θα πορευτεί και στα σαλόνια της Volleyleague ανδρών για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Α.Ο. Φλοίσβος, όπως ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση της νεοφώτιστης ομάδας.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση

Ο ΑΟ Φλοίσβος είναι στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει ότι ο αρχηγός της ομάδας Παναγιώτης Παπαδόπουλος θα φορά τη φανέλα του συλλόγου και τη νέα περίοδο, στο πρωτάθλημα της Volley League.

Ο έμπειρος ακραίος από την Πάτρα έχει αγωνιστεί επίσης

2021-23 Φοίνικας Σύρου

2020-21 ΑΟΠ Κηφισιάς

2019-20 Παμβοχαϊκός

2018-19 Φοίνικας Σύρου

2016-18 ΠΑΟΚ

2014-16 Φοίνικας Σύρου

2012-14 Παμβοχαϊκός

2010-12 Ε.Α. Πατρών

2009-10 Ερμής Πατρών

– 2009 Ε.Α. Πατρών

 

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον σύλλογο, ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος τόνισε: «Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Ο στόχος που είχαμε θέσει την περασμένη περίοδο, ήταν η άνοδος στη Volley League κι αυτός επετεύχθη, δείχνοντάς μας πλέον το δρόμο για ακόμη περισσότερες επιτυχίες. Με τον επαγγελματισμό που υπάρχει στην ομάδα, τόσο σε διοικητικό επίπεδο, όσο και στο προπονητικό σκέλος, υπάρχουν όλα εκείνα τα εχέγγυα και η δυναμική, ώστε ο Φλοίσβος να έχει και τη νέα περίοδο πρωταγωνιστικό ρόλο.

Εκείνο που θέλω να ευχηθώ σε όλους, είναι να υπάρχει υγεία, καθώς είναι το πιο σημαντικό στοιχείο στη ζωή μας. Όλοι μας είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά, για να μπορέσουμε ν’ ανταποκριθούμε στο τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στο οποίο θα συμμετάσχουμε τη νέα σεζόν. Θα προσπαθήσουμε μέσω της δουλειάς στο γήπεδο, να πραγματοποιήσουμε εμφανίσεις, οι οποίες θα φέρουν τον κόσμο ακόμη πιο κοντά στην ομάδα και να δημιουργηθεί μία «δεξαμενή» νεαρών αθλητών και αθλητριών για το άθλημα του Volleyball».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ