Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Έκθεση Ζωγραφικής της Δ. Βρουβάκη από 11/6 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου

O Δήμος Ηλιούπολης διοργανώνει στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου (Λεωφόρος Ειρήνης 14-16 & Αλκιβιάδου στην πλατεία Φλέμινγκ) από την Τρίτη 11 Ιουνίου έως την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 την Έκθεση Ζωγραφικής της Δέσποινας Βρουβάκη με τίτλο: «Η Σοφία των Δέντρων».

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024 στις 19:00., ενώ θα λειτουργεί καθημερινά 10:00 έως 13:00 το πρωί και 18:00 έως 21:00 το βράδυ.

Επιμέλεια Έκθεσης: Μαρίνα Γκόντα

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210 9969629.

Λίγα λόγια για τη Δέσποινα Βρουβάκη

«Γεννήθηκε στην Ηλιούπολη όπου και κατοικεί. Η επαφή της με την τέχνη ξεκίνησε με την προσπάθεια δημιουργίας και έκφρασης μέσω της ζωγραφικής και την παρακολούθηση διαφόρων πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Το ενδιαφέρον της για την τέχνη την οδήγησε στο εργαστήρι ζωγραφικής και εικαστικών τεχνών της σχολής ΒΑΚΑΛΟ, όπου βίωσε την μαγεία της δημιουργίας σε ένα περιβάλλον που ενέπνεε την έκφραση και την καινοτομία.

Στην συνέχεια παρακολούθησε επίσης το εργαστήρι ζωγραφικής του Δήμου Ηλιούπολης και κατόπιν το τμήμα ζωγραφικής του Πειραματικού ΙΕΚ Γλυφάδας. Τα θέματα των έργων της σχετίζονται με τα ερεθίσματα, την κοινωνική ευαισθητοποίηση, τα συναισθήματα, την αισθητική και τις αναζητήσεις της.

Έχει πραγματοποιήσει, τρεις ατομικές εκθέσεις και έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές πανελλαδικά. Αυτή η πορεία της ως καλλιτέχνη την έχει διδάξει πολλά για τον εαυτό της, την τέχνη και τον κόσμο γύρω της και  είναι ευγνώμων για την κάθε στιγμή που μπορεί να μοιραστεί τη δημιουργικότητά της με τους άλλους».

Διαβάστε επίσης: Συζητήσεις Δήμου – Περιφέρειας για την ανάπλαση του Α’ Δημοτικού γηπέδου Ηλιούπολης

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ