Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

ΚΕΔΕ: Αρχές Νοεμβρίου το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο παρουσία της ΠτΔ

Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, 6 – 10 Νοεμβρίου, το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).

Στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου θα πραγματοποιηθούν οι εξής 7 συναντήσεις: 26/09/24 στα Ιωάννινα, 2/10/24 στο Ναύπλιο, 3/10/24 στο Μεσολόγγι, 10/10/24 στο Ηράκλειο, 16/10/24 στη Θεσσαλονίκη, 17/10/24 στη Λαμία και 23/10/24 στην Αθήνα.

Παράλληλα η ΚΕΔΕ θα λειτουργήσει ειδική προσυνεδριακή πλατφόρμα η οποία θα είναι ανοιχτή όχι μόνο για τους αιρετούς αλλά και τους πολίτες, προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους αλλά και την κριτική τους για θέματα που άπτονται της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

«Στόχος μας», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Λάζαρος Κυρίζογλου, «είναι να ακουστεί η φωνή, τα προβλήματα και τα αιτήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και να τονίσουμε ότι είμαστε εκπρόσωποι ενός λαϊκού θεσμού, που υπήρχε πριν από το Κράτος και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στο δίκαιο των θέσεων και των αιτημάτων μας».

Διαβάστε επίσης: ΚΕΔΕ: Ψήφισμα για άμεση διακοπή του πολέμου στη Γάζα

Ειδήσεις από την Αυτοδιοίκηση στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ