Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Γ. Kουτελάκης: «Δεν ανέχομαι τα παιδιά μας να κάνουν μάθημα σε καταυλισμούς»

Η φοίτηση των παιδιών που πηγαίνουν στο νηπιαγωγείο, σε κανονικό σχολείο κοντά στο σημείο κατοικίας τους, είναι μία από τις προτεραιότητες που έχει θέσει για το ερχόμενο σχολικό έτος ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Γιώργος Κουτελάκης.

«Δεν ανέχομαι τα παιδιά μας να κάνουν μάθημα σε ISO BOX ή σε καταυλισμούς όπως συνηθίζω να λέω», τόνισε ο κ. Κουτελάκης, μιλώντας στο Attica TV. Πρόσθεσε ότι αυτό το Φθινόπωρο το 50% των μαθητών, που σήμερα μεταφέρονται με πούλμαν σε σχολεία εντός της πόλης, θα στεγαστούν σε κανονικά νηπιαγωγεία κοντά στον τόπο της κατοικίας τους. Την επόμενη σχολική χρονιά αυτό θα ισχύσει για το σύνολο των καθηγητών που σήμερα κάνουν μάθημα σε ISOBOX.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε και στην ισχνή οικονομική κατάσταση που βρίσκεται ο Δήμος, σημειώνοντας ότι την τρέχουσα χρονιά ασκείται «… περιοριστική οικονομική πολιτική για να είμαστε πολύ καλύτερα το 2025».

Ωστόσο, παρά τα προβλήματα δεν σταματά ο προγραμματισμός και η εκτέλεση έργων, όπως η επισκευή των κατεστραμμένων πεζοδρομίων, η καθαριότητα, και η κατασκευή υπόγειων χώρων στάθμευσης.

Επαφές με το Γεωπονικό για το Άλσος

Επαφές με τη διοίκηση του Γεωπονικού Πανεπιστημίου κάνει η δημοτική Αρχή Νέας Σμύρνης, με στόχο την υπογραφή σύμβασης αναμόρφωσης του σημαντικότερου πνεύμονα πρασίνου της πόλης.

Παράλληλα, ετοιμάζεται μελέτη για την φύτευση 350-400 δέντρων υψηλής βλάστησης κατά μήκος του τραμ.

Διαβάστε επίσης: Μπήκαν ξανά οι μπουλντόζες στο «Κλειστό»

Ειδήσεις από τη Νέα Σμύρνη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ