Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ευδιάκριτοι οι πρώτοι όροφοι του Riviera Tower

Μέρα με τη μέρα όλο και πιο ορατό γίνεται το μεγάλο έργο του Ελληνικού. Οι ρυθμοί των εργασιών είναι πυρετώδεις. Περισσότεροι από 30 γερανοί, που δουλεύουν καθημερινά στο εργοτάξιο, φαίνονται από την παραλιακή, τη Λ. Βουλιαγμένης και τους παράπλευρους δρόμους.

Μέσα σε λίγους μόνο μήνες από τη μεγαλύτερη, συνεχή σκυροδέτηση που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα, οι πρώτοι όροφοι του Riviera Tower, του ψηλότερου ουρανοξύστη στη Μεσόγειο, είναι πλέον ευδιάκριτοι.

Σε όλη την έκταση της ανάπτυξης οι εργασίες προχωρούν εντατικά. Τα πρώτα στάδια κατασκευής των κατοικιών στο παραλιακό μέτωπο προχωρούν και φαίνονται, ενώ μετά την ολοκλήρωση του τεράστιου έργου απορρύπανσης του εδάφους, μπήκαν τα θεμέλια για το The Ellinikon Sports Park, το υπερσύγχρονο Αθλητικό Κέντρο, που θα είναι ένα ακόμα κόσμημα της νέας πόλης του Ελληνικού.

Συγχρόνως, υπογράφηκε συμφωνία με τη Brook Lane για την ανάπτυξη του Mixed Use Tower στην περιοχή της Λ. Βουλιαγμένης, ενώ μια ακόμα σημαντική συμφωνία είναι αυτή που υπογράφηκε με τα εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα, που θα αναπτύξουν και θα λειτουργήσουν εντός του Ελληνικού, το CGS at the Ellinikon. Ένα πρότυπο σχολείο, που θα προσφέρει Εθνικό και Διεθνές Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών.

Σημειώνεται ότι το αμερικανικό περιοδικό TIME συμπεριέλαβε τη LAMDA Development, τη μοναδική ελληνική εταιρεία, στη λίστα με τις 100 εταιρείες, με τη μεγαλύτερη επιρροή σε όλο τον κόσμο για το 2024.

Διαβάστε επίσης: Το Mount Olympus Boeing 727-200 πήρε τη θέση του στην ιστορία του Ελληνικού

Ειδήσεις από τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ