Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Αστυνομικές περιπολίες στις παραλίες των νοτίων προαστίων

Η έξαρση της εγκληματικότητας, με αποκορύφωμα τη δράση του νεαρού κακοποιού που ακόμη και μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες δεν δίστασε να αρπάξει την χρυσή αλυσίδα από το λαιμό ηλικιωμένης στην παραλία, οδήγησαν τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να ανακοινώσει την ανάπτυξη αστυνομικών στις παραλίες.

Σύμφωνα με το Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, από τις επόμενες ημέρες αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και δικυκλιστές της ΕΛΑΣ θα περιπολούν στις παραλίες της Αττικής, όπου δρουν ομάδες κακοποιών.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης τόνισε: «Στις παραλίες θα υπάρχουν, σε λίγες ημέρες, Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, αλλά και ένστολοι αστυνομικοί με δίκυκλα, έτσι ώστε ανά πάσα στιγμή οποιοσδήποτε κάνει κάτι να εντοπιστεί».

Η οργανωμένη ανάπτυξη των ομάδων της αστυνομίας εντάσσεται στον επιχειρησιακό σχεδιασμό που έχει καταρτιστεί ενόψει του καλοκαιριού, σε περιοχές, όπου υπάρχει συγκέντρωση παραθεριστών στην Αττική.

Μεταξύ των παραλιών όπου σε λίγες ημέρες η αστυνομική παρουσία θα είναι ενισχυμένη είναι και οργανωμένες πλαζ κατά μήκος του παραλιακού μετώπου των νοτίων προαστίων, όπως σε Γλυφάδα και Βουλιαγμένη.

Διαβάστε επίσης: Σε “πρωτεύουσα” του ποδηλάτου μετατρέπεται η πόλη

Ειδήσεις από τον Δήμο Γλυφάδας στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ