Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Αυστηρότερες ποινές – πρόστιμα για όσους ρυπαίνουν την πόλη

“Τσουχτερά” πρόστιμα περιμένουν όσους δεν τηρούν τους κανόνες για μία καθαρή πόλη προβλέπει μεταξύ άλλων ο νέος κανονισμός καθαριότητας τον οποίο επεξεργάζεται η δημοτική Αρχή της Ηλιούπολης.

Το θέμα της καθαριότητας στην πόλη είναι από τα πλέον σημαντικά που απασχολούν τους δημότες, οι οποίοι συχνά απευθύνονται στη διοίκηση του Δήμου, προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Όπως επισημαίνεται, η διοίκηση του Στάθη Ψυρρόπουλου δρομολογεί την κατάρτιση ενός νέου κανονισμού για την καθαριότητα, με βασικό χαρακτηριστικό και την αυστηροποίηση των ποινών για τους παραβάτες.

Αυξημένα θα είναι τα πρόστιμα για όσους εναποθέτουν μπάζα στους δρόμους της πόλης, όπως και για όσους εκτελούν οικοδομικές εργασίες χωρίς να έχουν προμηθευτεί τους ειδικούς κάδους.

Επίσης, αντιμέτωποι με οικονομικές κυρώσεις θα είναι και αυτοί που, τηρώντας τους κανονισμούς για την αντιπυρική περίοδο αφήνουν κλαδιά και ξερά χόρτα στο δρόμο.

Στόχος της διοίκησης του Δήμου είναι να βελτιωθεί η εικόνα της πόλης, με βάση και τη δήλωση του δημάρχου, ότι το 2024 είναι για την Ηλιούπολη «έτος καθαριότητας».

Να σημειωθεί ότι η κατάσταση με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες καθαριότητας, έχουν αποτελέσει σημείο τριβής μεταξύ της διοικούσας Αρχής και της αντιπολίτευσης και κυρίως με τον πρώην δήμαρχο Γ. Χατζηδάκη, με τον οποίο συνεχίζεται το “πινγκ πόνγκ” των ευθυνών.

Διαβάστε επίσης: Εκδίδεται η ειδική κάρτα δημότη για δωρεάν μπάνια

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ