Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ν. Φίλης για Ευρωεκλογές: «Φτάνει πια!» στο διασυρμό της Αριστεράς

«Να ακουστεί ένα βροντερό “Φτάνει πια”! στο διασυρμό της Αριστεράς από τον κ. Κασσελάκη» την Κυριακή 9 Ιουνίου ζητά από τους Έλληνες ψηφοφόρους με δήλωσή του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Νέα Αριστερά, Νίκος Φίλης.

Αναλυτικά η σχετική δήλωση

Ο χυδαίος υβριστής και στενός συνεργάτης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Θαν. Οικονόμου, εξαπέλυσε τόνους λάσπης και συκοφαντίας, απέναντι στη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το Πόθεν Έσχες του κ. Μητσοτάκη. Ο κ. Οικονόμου έλαβε ήδη αποστομωτικές απαντήσεις από τον τ. Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, τον τ. Αντιπρόεδρο Γ. Βαρεμένο και τη Νέα Αριστερά. Σε ό, τι αφορά τον κ. Οικονόμου το θέμα έχει λήξει και ο ίδιος έχει παραδοθεί εκεί που του αξίζει, στη δημόσια περιφρόνηση.

Όμως, το μείζον ηθικό και πολιτικό θέμα αφορά τον κ. Κασσελάκη, που ακόμη δεν έχει ζητήσει την παραίτηση του στενού του συνεργάτη ή την παραπομπή του με το ερώτημα της διαγραφής στα αρμόδια κομματικά όργανα, επιβεβαιώνοντας, έτσι, ότι ο ίδιος είναι ο υποκινητής και ο υποβολέας αυτής της βρωμερής επίθεσης, που στρέφεται, βέβαια, και εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Μείζον θέμα όμως υφίσταται και για τα ηγετικά στελέχη του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ, τους βουλευτές και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές που σιωπούν μπροστά και σε αυτή τη δυσώδη υπόθεση. Αν ούτε τώρα αντιδράσουν θα αμαυρώσουν την προσωπική τους ιστορία και την αγωνιστική τους διαδρομή. Η ιστορία της Αριστεράς μας μετρά και μας παρακολουθεί όλους. Ας μην εγγράψουν το αγωνιστικό τους “Πόθεν Έσχες” στο μονοσέλιδο excellόφυλλο-παρωδία του κ. Κασσελάκη.
Όσο για τα απλά μέλη αυτού του κόμματος, τους αγωνιστές της Αριστεράς και τους ψηφοφόρους, είμαστε βέβαιοι ότι την Κυριακή, εγκαταλείποντας κάθε αυταπάτη, θα επιστρέψουν στον κ. Κασσελάκη το “μαύρο” που επιχείρησε να ρίξει πάνω σε πρόσωπα και αγωνιστές με τεράστια προσφορά στην Αριστερά, στις θετικές πλευρές και τα επιτεύγματα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Θα πουν ένα βροντερό «Φτάνει πια» στον εκφυλισμό και το διασυρμό της Αριστεράς.
Την Κυριακή, ψηφίζοντας Νέα Αριστερά, θα δώσουν αποφασιστική και υπερήφανη απάντηση στη σπίλωση της Αριστεράς, στους υποκινητές της άθλιας συκοφαντίας και στην υιοθέτηση σταλινικών, τραμπικών και αυριανικών πρακτικών από τον μοιραίο κ. Κασσελάκη και την ομάδα του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ